Atta Makelaars steunt carnaval in Peeloofdurp

C.V. Dun Dubbel Dees is een vriendengroep bestaande uit 11 volwassenen en 9 kinderen. Zij hebben zich de afgelopen 11 jaar met volle overtuiging ingezet om carnaval in Peelofdurp (Dinteloord) weer op de kaart te zetten. De Vrijdagavond tijdens het carnavals weekend is inmiddels niet meer weg te denken door het “Worstenbal” wat zij al 5 x keer met groot succes hebben georganiseerd.

Vanwege de Covid-pandemie is de editie van 2021 niet doorgegaan en hebben ze voor 2022 het worstelbal te annuleren. Maar C.V. Dun Dubbel Dees heeft alles op alles gezet om toch nog een alternatief programma Coronaproof te organiseren en dat is gelukt! Op maandag 28 februari heeft het “Dun Dubbel Dees Biercatus” plaatsgevonden om op gepaste wijze een evenement te organiseren waar al zolang naar uitgekeken werd.

Dit jaar bestaan ze 11 jaar en dat wordt groots gevierd met een jubileumweekend. Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli worden en verschillende activiteiten georganiseerd. Ook in Peeloofdurp zijn wij actief en daarom hebben wij dit leuke initiatief gesteund.

Klik hier voor de Facebookpagina van deze vriendengroep.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips