Barendrecht

Omschrijving

Dorps wonen nabij de grote stad!

Barendrecht is grofweg onder te verdelen in het oude Dorp rond de Watertoren met op loopafstand winkelgebied Middenbaan en het nieuwe deel Carnisselande aan de westzijde. Hier woont u heerlijk rustig tussen het water van de Oude Maas enerzijds en wereldstad Rotterdam met alle stadse voorzieningen anderzijds.

En wat een voorzieningen kent Barendrecht:

Voor winkelen kunt u kiezen voor de Middenbaan in het oude gedeelte of Carnisse Veste in het nieuwe gedeelte. Verder is er voor de Barendrechter een uitstekend voorzieningenniveau: u kunt heerlijk uitwaaien en ontspannen bij recreatiegebied de Oude Maas met onder andere trimbaan en pannenkoekenhuis of de Carnisse Grienden bij Carnisselande. Voor sport kan u terecht bij sportpark de Bongerd, een van de sporthallen en uiteraard niet te vergeten het Inge de Bruin Zwembad. En er is een ruim aanbod aan scholen zowel basis als middelbaar onderwijs. Tot slot voor cultuur gaat u naar Theater Het Kruispunt aan de Middenbaan.

En wat bereikbaarheid perfect

Zowel met het Openbaar Vervoer als met de auto. Barendrecht heeft een eigen NS-trein station in het oude gedeelte, tramlijn 25 naar Rotterdam in Carnisselande en diverse bushaltes. De A29 brengt u zo richting Brabant en Antwerpen en de A15 richting naar de rest van het land.

Atta Makelaars ook uw verkoop-/verhuurmakelaar in Barendrecht. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Galerij

Video’s

Meer (deel) gemeente of stadskwartier

Kies hier direct een (deel) gemeente of stadskwartier: