Delfshaven – Oud- en Nieuw-Mathenesse/Witte Dorp

Omschrijving

Tussen Rotterdam en Schiedam

De wijk ligt op de grens van Rotterdam en Schiedam nabij het Marconiplein. Historische bezienswaardigheden van Historisch Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik.

Historisch Delfshaven

Schilderachtige straatjes, markante gebouwen en schitterende haventjes zijn hier bepalend voor het straatbeeld U kunt een wandeling maken over het drie kilometer lange Dakpark aan de Vierhavenstraat met eronder diverse megastores, mediterrane tuin, speeltuin, buurttuin, ligweide, barbecueweide, watertrap en waterpartij.

Alle voorzieningen

U vindt in de wijk diverse winkels aan de Schiedamseweg, Nieuwe Binnenweg, Mathenesserweg en –plein. De megastores onder het Dakpark en alle voorzieningen van het centrum liggen vrijwel om de hoek. Twee keer per week is er een gezellige markt aan het Visserijplein. Binnen enkele minuten rijdt u de A20 op. Metro, bus en tram bevinden zich op loopafstand. Sportcentrum West, Sportpark Vreelust en Sportcomplex Blijdorpse Polder bieden goede mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Ter ontspanning is het goed toeven langs het water van de Nieuwe Maas en de Delfshavense Schie of in de vele cafés die Delfshaven rijk is.

Atta Makelaars ook uw verkoop-/verhuurmakelaar in Oud- en Nieuw-Mathenesse/Witte Dorp. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Galerij

Video’s