Dinteloord

Omschrijving

In Dinteloord (nabij Willemstad) is het landelijk wonen tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen nabij het gezellige Bergen op Zoom en Roosendaal, met goede busverbindingen hier naar toe. Vanuit Rotterdam bent u via de Heinenoordtunnel door de Hoeksche Waard over de Haringvlietbrug in iets meer dan een half uur in Dinteloord. Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Voorzieningen zijn in Dinteloord volop aanwezig, alles is er te vinden. In het hart liggen de winkels en aansluitend de haven te vinden. In het centrum vindt je een AH, Kruidvat, Action, Hubo, warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, reisbureau, rijwielhandel, mode winkels, kappers, bloemenzaken enz.. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en fastfood. Iedere donderdag is er markt en een viskraam en groenteboer op andere dagen. Alle dagen is er een levendige sfeer in het centrum Dinteloord Verder diverse scholen, een sporthal, voetbalvelden, tennisbanen, zwembad Aquadintel, ijsbaan, apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Atta Makelaars ook uw verkoop-/verhuurmakelaar in Dinteloord. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Galerij

Meer (deel) gemeente of stadskwartier

Kies hier direct een (deel) gemeente of stadskwartier: