Feijenoord

Omschrijving

Het centrum komt naar Zuid

De wijk Feijenoord ligt tussen de Nassaukade in het noorden, de Feijenoordkade in het oosten, treinstation Zuid in het zuiden en de Binnenhaven in het westen. Een markant woongebied aan de Maas dat via de Koninginne- en Willemsbrug via het Noordereiland is verbonden met stadscentrum. Hoofdaders van de wijk: de alom bekende Oranjeboomstraat en Rosestraat. Kenmerkend voor de wijk zijn onder andere het vele water en eyecathers als De Hef en De Brug.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Voor ontspanning kunt u terecht bij het groen van het Nassauhaven- en Rosepark en de kades langs de Maas. U vindt hier: het gezellige waterrijke Entrepotgebied met diverse winkels en restaurantjes, jachthaven City Marina, de Kuip, Ns-station Zuid en gezellige havens. Aangrenzend vindt u de luxe Wilhelminapier en het hippe Katendrecht met onder andere ss Rotterdam, Lantaren/Venster, Luxor theater, Las Palmas, Afrikaandermarkt en hotel New York.

Geen woorden, maar daden

De leus van de bekende voetbalclub (de Kuip is aan te lopen). op deze plek steekt men de handen uit de mouwen voor een nieuwe wijk. Er komen parken, mooie promenades en u kunt heerlijk slenteren langs de Maas.

Atta Makelaars ook uw verkoop-/verhuurmakelaar in Feijenoord. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Galerij

Meer (deel) gemeente of stadskwartier

Kies hier direct een (deel) gemeente of stadskwartier: