Nieuw-Vossemeer

Omschrijving

Nieuw Vossemeer in de gemeente Steenbergen ligt nabij het water van de Schelde-Rijnkanaal. Hier is het genieten van de landelijke groene omgeving in combinatie van de nabijheid van water! Voor wat betreft de voorzieningen is er een grote Spar, slijterij Voorwaarts, bar/eterij ’t Wagenhuis, grillroom De Kruik, dorpsherberg De Sterke duvel, een snackbar. Verder vindt u er nog gemeenschapshuis de Vossenburcht en basisschool Merijntje.

Voor recreatie kunt u in het dorp terecht bij de prachtige Rietkreek of wandelt u heerlijk in de polders of langs het Schelde-Rijnkanaal net buiten het dorp. Net buiten het dorp vindt u ook nog sportpark de Danen met voetbal/hockey/tennis, activiteitencentrum In4Outdoor en naast molen de Mattenburg eetcafé/bowling De Praeter.

Voor overige voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen Steenbergen, Tholen en Bergen op Zoom. Rotterdam, Antwerpen en Burgh Haamstede liggen op ca. 45 autominuten.

Atta Makelaars ook uw verkoop-/verhuurmakelaar in Nieuw-Vossemeer. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

Galerij