Diensten

Wonen is ons werkterrein

Nieuwbouwspecialist

Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie). Ook op het gebied van gebiedsontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres, voorbeelden onder andere: Rotterdam Nesselande, de Kop van Zuid, de Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk, de Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem. En niet te vergeten onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.
Lees meer
Woning(portefeuille) verhuren?

Verhuurspecialist

Ook op het gebied van verhuur van uw woning of portefeuille bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers. Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie).
Lees meer
Locatiebeoordeling? Verkoop-/huurprijsadvies? Gebiedspromotie?

Advisering

U kent ons vast van onze betrokkenheid bij de gebiedsontwikkeling van onder ander Rotterdam Nesselande, de Kop van Zuid, de Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk, de Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem. Daarnaast beoordelen wij voor nagenoeg alle professionele vastgoedpartijen de haalbaarheid van diverse nieuwbouw locaties en projecten in de regio Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland). En zijn wij de sparingpartner voor als de verkoop of verhuur van uw nieuwbouwproject of bestaande bouw complex even toch niet gaat zoals u gewenst had.
Lees meer
Uw huis, hun thuis?

Verkopen

• persoonlijk en bereikbaar, ook via app en live chat
• onderscheidende en professionele foto’s
• downloadbare plattegronden

Uw huis is niet zomaar een huis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar
Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander.
Wat kunt u van ons verwachten?
Lees meer
Uw huis uit duizenden…

Aankopen

Dat ene huis. Dat wilt u echt hebben. Tegelijk weet u: als u ál te enthousiast bent, dan betaalt u waarschijnlijk te veel. Wilt u een woning kopen? Dan is een aankoopmakelaar verstandig.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Wij begeleiden u tijdens de aankoopprocedure van uw droomhuis.
Met een betrouwbare onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaars.

Resultaat
U bent optimaal voorbereid, goed geïnformeerd en deskundig geadviseerd.
U betaalt een reële prijs en voorkomt juridische problemen.
Lees meer
Mooi, dat huurhuis. Wat nu?

Huren

• bel, mail of app ons even
• houd daarbij even de volgende gegevens bij de hand: informatie over uw werk (zoals een vast contract) en uw inkomensgegevens
• we nemen contact op met de verhuurder
• is die akkoord, dan plannen we een afspraak met u in, in overleg met de vertrekkende bewoner of de verhuurder/beheerder
Lees meer