Diensten

Wonen is ons werkterrein

Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars is de perfecte partner voor vastgoedprofessionals. Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie, renovatie & transformatie).
Lees meer
Van commercieel onroerend goed naar wonen

Transformatiespecialist

Naast de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten is Atta Makelaars ook de ideale partner voor uw transformatie-/renovatieprojecten. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.
Lees meer
Een droomhuis bouwen?

(Bouw)kavelverkoop

Ook voor de verkoop van uw (bouw)kavels is de expertise in huis. Zo verkochten wij succesvol diverse bouwkavels in onder andere Rotterdam, De Hoeksche Waard, Nieuw-Vossemeer en Tholen. Al sinds 1987 adviseert en begeleidt Atta Makelaars Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurwoningen (nieuwbouw, kavelverkoop, bestaande bouw, renovatie & transformatie). Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam.
Lees meer
Leegkomst binnen uw bestaande project?

Uitpondspecialist

Ook voor de verkoop bij leegkomst binnen uw bestaande projecten met huurwoningen (uitponden) is Atta Makelaars uw perfecte partner. Wij verzorgen dit al jaren voor diverse (institutionele) Beleggers, Pensioenfondsen, Verzekeringsmaatschappijen en Woningcorporaties in de regio groot Rotterdam-Rijnmond.
Lees meer
Woning(portefeuille) verhuren?

Verhuurspecialist

Ook op het gebied van verhuur van uw woning of portefeuille bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers. Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie).
Lees meer
Locatiebeoordeling? Verkoop-/huurprijsadvies? Gebiedspromotie?

Advisering

U kent ons vast van onze betrokkenheid bij de gebiedsontwikkeling van onder ander Rotterdam Nesselande, de Kop van Zuid, de Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk, de Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem. Daarnaast beoordelen wij voor nagenoeg alle professionele vastgoedpartijen de haalbaarheid van diverse nieuwbouwlocaties en projecten in de regio Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland). En zijn wij de sparingpartner voor als de verkoop of verhuur van uw nieuwbouwproject of bestaande bouw complex even toch niet gaat zoals u gewenst had.
Lees meer
Uw huis, hun thuis?

Verkopen

Uw huis is niet zomaar een thuis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar. Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze strategie op maat gaan we aan de slag. Als vertrouwde makelaar in Rotterdam hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen website en de sites van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en Funda. En natuurlijk niet te vergeten van social media.
Lees meer
Uw huis uit duizenden…

Aankopen

Dat ene huis. Dat wilt u echt hebben. Tegelijk weet u: als u ál te enthousiast bent, dan betaalt u waarschijnlijk te veel. Wilt u een woning kopen? Dan is een aankoopmakelaar verstandig. Wij begeleiden u tijdens de aankooprocedure van uw droomhuis. Met een betrouwbare onderhandelingsstrategie wordt u optimaal voorbereid, goed geïnformeerd en deskunding geadviseerd. U betaalt een reële prijs en voorkomt juridische problemen.
Lees meer
De perfecte woning?

Kopen/Huren

Surf op onze site op uw gemak door ons uitgebreide huur- en koopaanbod. Hier kan u naast bestaande bouw woningen, nieuwbouwprojecten en bouwkavels, ook short-stay/kale/gestoffeerde/gemeubileerde huurwoningen vinden. En vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze presale en stille verkoop pagina.
Lees meer