Diensten

De perfecte partner voor uw nieuwbouwproject

Nieuwbouwspecialist

Onze toegewijde nieuwbouwspecialisten begrijpen als geen ander de complexe wereld van nieuwbouwprojecten en beschikken over de kennis en expertise om uw potentiele kopers/huurders te begeleiden op de reis naar een gloednieuw thuis of het nu gaat om een gezellig appartement, een ruime eengezinswoning, of een luxe villa.
Lees meer
De perfecte partner voor uw transformatieproject

Transformatiespecialist

Zoek niet verder, want bij Atta Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten, maar ook dé ideale partner voor de verkoop en verhuur van uw transformatie- en renovatieprojecten.
Lees meer
Ervaring in (bouw)kavel verkoop

(Bouw)kavelverkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw waardevolle (bouw)kavelproject? Maak kennis met Atta Makelaars, uw ervaren nieuwbouwspecialist met een indrukwekkende staat van dienst in de (bouw)kavelverkoop. Bij Atta Makelaars begrijpen we als geen ander dat de verkoop van een (bouw)kavel voor de koper meer is dan alleen de transactie;
Lees meer
Uw woningportefeuille verkopen?

Uitpondspecialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om leeggekomen woningen uit uw woningportefeuille te verkopen? Bij Atta Makelaars begrijpen we dat deze beslissing van groot belang is voor uw als professionele opdrachtgever, en daarom zijn wij er om u te ondersteunen. Sinds 1987 hebben wij met trots de verhuur en verkoop van bestaande woningen, nieuwbouwprojecten en transformatie-/renovatieprojecten verzorgd voor een diverse groep opdrachtgevers, waaronder institutionele- & particuliere beleggers, pensioenfondsen, perzekeringsmaatschappijen en woningcorporaties.
Lees meer
Woning(portefeuille) verhuren?

Verhuurspecialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning(portefeuille)? Zoek niet verder! Bij Atta Makelaars hebben we sinds 1987 de expertise en ervaring om uw verhuurprojecten tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouw- of transformatieprojecten, wij zijn uw verhuurspecialist in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland.
Lees meer
Atta Makelaars Advies

Advisering

Bent u op zoek naar de juiste partner om uw vastgoedprojecten naar een succesvolle afronding te leiden? Zoek niet verder, want u heeft Atta Advies gevonden, dé experts op het gebied van vastgoedadvisering. Met ervaring sinds 1987, begrijpen wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uw projecten te laten floreren.
Lees meer
Uw huis, hun thuis?

Verkopen

Uw huis is niet zomaar een thuis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar. Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze strategie op maat gaan we aan de slag. Als vertrouwde makelaar in Rotterdam hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen website en de sites van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en Funda. En natuurlijk niet te vergeten van social media.
Lees meer
Uw huis uit duizenden…

Aankopen

Dat ene huis. Dat wilt u echt hebben. Tegelijk weet u: als u ál te enthousiast bent, dan betaalt u waarschijnlijk te veel. Wilt u een woning kopen? Dan is een aankoopmakelaar verstandig. Wij begeleiden u tijdens de aankooprocedure van uw droomhuis. Met een betrouwbare onderhandelingsstrategie wordt u optimaal voorbereid, goed geïnformeerd en deskunding geadviseerd. U betaalt een reële prijs en voorkomt juridische problemen.
Lees meer
De perfecte woning?

Kopen/Huren

Surf op onze site op uw gemak door ons uitgebreide huur- en koopaanbod. Hier kan u naast bestaande bouw woningen, nieuwbouwprojecten en bouwkavels, ook short-stay/kale/gestoffeerde/gemeubileerde huurwoningen vinden. En vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze presale en stille verkoop pagina.
Lees meer