Diensten

De perfecte partner voor uw nieuwbouwproject

Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars is voor u als vastgoedprofessional de perfecte partner voor de verkoop- & verhuur van uw nieuwbouwprojecten. Ons nieuwbouwteam staat voor de feitelijke verkoop en verhuur van uw nieuwbouwproject voor u klaar. Maar ook voor locatiebeoordelingen, ontwikkeladvies, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer
De perfecte partner voor uw transformatieproject

Transformatiespecialist

Naast de verkoop & verhuur van uw transformatie-/renovatieprojecten adviseert ons team ook al gedurende het hele voorbereidingstraject. Op deze wijze werken we al vanaf het prille begin met onze professionele opdrachtgevers samen en bereiken we het beste eindresultaat.
Lees meer
Ervaring in (bouw)kavel verkoop

(Bouw)kavelverkoop

Als nieuwbouwspecialist verzorgt Atta Makelaars opdrachtgevers de verkoop & verhuur van nieuwbouwprojecten voor diverse professionele. Maar ook voor de verkoop van uw (bouw)kavelproject is de expertise in huis. Zo verkochten wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers diverse bouwkavelprojecten in onder andere Rotterdam, De Hoeksche Waard, Nieuw-Vossemeer en Tholen.
Lees meer
Uw woningportefeuille verkopen?

Uitpondspecialist

Naast de verhuur en verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw-/transformatieprojecten is Atta Makelaars ook voor de verkoop bij leegkomst binnen uw bestaande projecten met huurwoningen (uitponden) uw perfecte partner. Ons uitpondteam verzorgt het volledige verkooptraject van uw uitpondproject.
Lees meer
Woning(portefeuille) verhuren?

Verhuurspecialist

Naast de verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw-/transformatieprojecten bent u bij Atta Makelaars ook voor de verhuur van uw woning(portefeuille) aan het juiste adres. Wij weten voor onze opdrachtgevers en projecten de juiste doelgroep te bereiken, zowel Long-Stay als Short-Stay en voor Expats, jongeren of juist ouderen.
Lees meer
Atta Makelaars Advies

Advisering

Als geen ander weten wij wat er allemaal bij komt kijken om een project naar het stadium te brengen waar het uiteindelijk allemaal om begonnen is: een succesvolle afronding. Dit bereikt u door ons al in een vroeg stadium bij uw nieuwbouwprojecten of dispositie/uitpondprojecten te betrekken.
Lees meer
Uw huis, hun thuis?

Verkopen

Uw huis is niet zomaar een thuis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar. Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze strategie op maat gaan we aan de slag. Als vertrouwde makelaar in Rotterdam hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen website en de sites van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en Funda. En natuurlijk niet te vergeten van social media.
Lees meer
Uw huis uit duizenden…

Aankopen

Dat ene huis. Dat wilt u echt hebben. Tegelijk weet u: als u ál te enthousiast bent, dan betaalt u waarschijnlijk te veel. Wilt u een woning kopen? Dan is een aankoopmakelaar verstandig. Wij begeleiden u tijdens de aankooprocedure van uw droomhuis. Met een betrouwbare onderhandelingsstrategie wordt u optimaal voorbereid, goed geïnformeerd en deskunding geadviseerd. U betaalt een reële prijs en voorkomt juridische problemen.
Lees meer
De perfecte woning?

Kopen/Huren

Surf op onze site op uw gemak door ons uitgebreide huur- en koopaanbod. Hier kan u naast bestaande bouw woningen, nieuwbouwprojecten en bouwkavels, ook short-stay/kale/gestoffeerde/gemeubileerde huurwoningen vinden. En vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze presale en stille verkoop pagina.
Lees meer