Diensten

Wonen is ons werkterrein

Nieuwbouwspecialist

Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie). Ook op het gebied van gebiedsontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres, voorbeelden onder andere: Rotterdam Nesselande, de Kop van Zuid, de Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk, de Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem. En niet te vergeten onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.
Lees meer
Woning(portefeuille) verhuren?

Verhuurspecialist

Ook op het gebied van verhuur van uw woning of portefeuille bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers. Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie).
Lees meer
Jouw huis, hun thuis?

Verkopen

• persoonlijk en bereikbaar, ook via app en live chat
• onderscheidende en professionele foto’s
• downloadbare plattegronden

Jouw huis is niet zomaar een huis. Dus kies je ook niet zomaar een makelaar
Als je je woning wilt verkopen, wil je de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar je nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander.
Wat kun je van ons verwachten?
Lees meer
Jouw huis uit duizenden…

Aankopen

Dat ene huis. Dat wil je echt hebben. Tegelijk weet je: als je ál te enthousiast bent, dan betaal je waarschijnlijk te veel. Wil je een woning kopen? Dan is een aankoopmakelaar verstandig.

Wat doet een aankoopmakelaar?
Wij begeleiden je bij tijdens de aankoopprocedure van je droomhuis.
Met een betrouwbare onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaars.

Resultaat
Je bent optimaal voorbereid, goed geïnformeerd en deskundig geadviseerd.
Je betaalt een reële prijs en voorkomt juridische problemen.
Lees meer
Mooi, dat huurhuis. Wat nu?

Huren

• bel, mail of app ons even
• houd daarbij even de volgende gegevens bij de hand: informatie over je werk (zoals een vast contract) en je inkomensgegevens
• we nemen contact op met de verhuurder
• is die akkoord, dan plannen we een afspraak met je in, in overleg met de vertrekkende bewoner of de verhuurder/beheerder
Lees meer