Advisering

Atta Makelaars Advies
Als geen ander weten wij wat er allemaal bij komt kijken om een project naar het stadium te brengen waar het uiteindelijk allemaal om begonnen is: een succesvolle afronding. Dit bereikt u door ons al in een vroeg stadium bij uw nieuwbouwprojecten of dispositie/uitpondprojecten te betrekken.

Zo bent u voor uw locatiebeoordelingen, ontwikkeladvies, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie bij ons aan het juiste adres. U kent ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers (883 woningen) of als één van de initiatiefnemers van de gebiedsontwikkeling Feijenoord XL.

Wij beoordelen voor nagenoeg alle professionele vastgoedpartijen de haalbaarheid van diverse nieuwbouwlocaties en projecten in de regio Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland). En zijn wij de perfecte sparingpartner voor als de verkoop of verhuur van uw verkoop- of verhuurproject toch even niet gaat zoals u gewenst had.

Wat kunnen wij voor u doen?
Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Woningcorporaties (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, kavels, renovatie & transformatie).

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers. Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop- en verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.