Advisering

Atta Advies

Bent u op zoek naar de juiste partner om uw vastgoedprojecten naar een succesvolle afronding te leiden? Zoek niet verder, want u heeft Atta Advies gevonden, dé experts op het gebied van vastgoedadvisering. Met ervaring sinds 1987, begrijpen wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uw projecten te laten floreren.

Bij Atta Advies geloven we in de kracht van betrokkenheid vanaf het allereerste begin. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie of dispositie/uitponden, wij zijn er om u te ondersteunen. Onze diensten omvatten locatiebeoordelingen, ontwikkeladviezen, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie. U kunt altijd rekenen op ons om u de juiste richting op te sturen.

Wellicht herinnert u ons nog van onze betrokkenheid bij indrukwekkende projecten zoals The Lee Towers, met maar liefst 883 woningen, of als initiatiefnemer van de gebiedsontwikkeling Feijenoord XL. Onze expertise strekt zich uit tot het beoordelen van de haalbaarheid van diverse nieuwbouwlocaties en projecten in de regio Zuid-Holland, en zelfs verder naar Brabant en Zeeland.

 
Project Feijenoord XL


Project The Lee Towers                                                 

Wij zijn er voor alle professionele vastgoedpartijen, waaronder bouwers, projectontwikkelaars, institutionele- & particuliere beleggers en woningcorporaties. Ongeacht het type project, of het nu nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, renovatie of transformatie betreft, wij hebben de expertise in huis om u te begeleiden.

Bij Atta Makelaars werken we met een enthousiast en gedreven team van professionals, gevestigd in Rotterdam maar actief in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Onze persoonlijke aandacht voor uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop- en verhuurorganisatie maken het verschil. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan uw succes.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Kortom, Atta Advies is uw vertrouwde partner voor vastgoedadvies en begeleiding.

Laten we samenwerken aan het succes van uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.