(Bouw)kavelverkoop

Ontdek Atta Makelaars: Uw Partner in (Bouw)kavel Verkoop
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw waardevolle (bouw)kavelproject? Maak kennis met Atta Makelaars, uw ervaren nieuwbouwspecialist met een indrukwekkende staat van dienst in de (bouw)kavelverkoop. Bij Atta Makelaars begrijpen we als geen ander dat de verkoop van een (bouw)kavel voor de koper meer is dan alleen de transactie; het is het verwezenlijken van zijn of haar dromen en visies. Met ons gedreven team van experts staan wij klaar om u te begeleiden, vanaf de eerste stappen in het voorbereidingstraject tot aan een succesvolle verkoop.

Onze Expertise in (Bouw)kavel Verkoop
Bij Atta Makelaars hebben we onze sporen verdiend in het verkoop- en verhuurproces van nieuwbouwprojecten voor diverse professionele partijen. Maar dat is niet alles. Onze expertise strekt zich ook uit tot de verkoop van (bouw)kavelprojecten. Wij hebben met trots diverse bouwkavelprojecten verkocht in verschillende prachtige regio’s, waaronder Rotterdam, De Hoeksche Waard, Nieuw-Vossemeer en Tholen. Onze klanten hebben altijd met volle tevredenheid van onze diensten geprofiteerd.

Project Jinnahsingel

Uw Succes, Onze Missie

Bij Atta Makelaars is uw succes onze missie. Ons team staat voor u klaar, niet alleen voor de feitelijke verkoop, maar ook om de potentiele koper te ondersteunen bij de financiering van de (bouw)kavel en bij het verwezenlijken van zijn droomwoning. Wij begrijpen dat het voorbereidingstraject van cruciaal belang is, en daarom denken wij graag met u mee om het beste kavelpaspoort te creëren en de meest effectieve promotiestrategieën toe te passen.

Voor Wie Wij Werken
Al sinds 1987 adviseren en begeleiden wij diverse partijen in de vastgoedsector, waaronder bouwers, projectontwikkelaars, institutionele- & particuliere beleggers en woningcorporaties. Onze expertise omvat nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, renovatie & transformatie. U kunt ons wellicht herkennen als een van de initiatiefnemers van de gebiedsontwikkeling Feijenoord XL of onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.

Ons Team, Uw Voordeel
Bij Atta Makelaars werken we met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen. Ons werkgebied beslaat Zuid-Holland, Brabant en Zeeland, en ons kantoor is centraal gevestigd in Rotterdam. Wat ons anders maakt? Wij zijn persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media, helemaal van deze tijd. Tegelijkertijd koesteren we de ouderwetse waarden van hard werken en ons volledig inzetten voor uw succes. U kunt op ons rekenen om uw kavel- of nieuwbouwproject vriendelijk, snel en met verstand van zaken te verkopen.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Samen Voor Succes
Bij Atta Makelaars staan wij klaar om uw (bouw)kavelproject tot een succes te maken, stap voor stap.

Laten we samen uw dromen verwezenlijken en uw visie tot leven brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw (bouw)kavel te verkopen.

Uw succes is ons succes!