(Bouw)kavelverkoop

Ervaring in (bouw)kavel verkoop
Als nieuwbouwspecialist verzorgt Atta Makelaars opdrachtgevers de verkoop & verhuur van nieuwbouwprojecten voor diverse professionele. Maar ook voor de verkoop van uw (bouw)kavelproject is de expertise in huis. Zo verkochten wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers diverse bouwkavelprojecten in onder andere Rotterdam, De Hoeksche Waard, Nieuw-Vossemeer en Tholen.

Project Jinnahsingel

Ons team staat voor de feitelijke verkoop voor u klaar, waarbij wij eveneens de benodigde extra aandacht besteden aan de financiering van de (bouw)kavel. Maar ook in het voorbereidingstraject denken wij al met u mee zodat het beste kavelpaspoort ontstaat en we de beste promotie inzetten.

Voor wie wij werken
Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Woningcorporaties (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, kavels, renovatie & transformatie). Zo kent u ons vast als één van de initiatiefnemers van de gebiedsontwikkeling Feijenoord XL of van onze betrokkenheid bij de gebiedsontwikkelingen van onder andere Rotterdam Nesselande, Kop van Zuid, Wilhelminapier, Katendrecht, Afrikaanderwijk, Tarwewijk en Zoetermeer Oosterheem.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam. Ontmoet de makelaar in Rotterdam e.o. die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor u. Om uw kavel of nieuwbouwproject te verkopen: vriendelijk, snel en met verstand van zaken.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.