(Bouw)kavelverkoop

Ook voor de verkoop van uw (bouw)kavels is de expertise in huis. Zo verkochten wij succesvol diverse bouwkavels in onder andere Rotterdam, De Hoeksche Waard, Nieuw-Vossemeer en Tholen.

Al sinds 1987 adviseert en begeleidt Atta Makelaars Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurwoningen (nieuwbouw, kavelverkoop, bestaande bouw, renovatie & transformatie). Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam.

Ontmoet de makelaar in Rotterdam e.o. die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor u. Om uw kavel of nieuwbouwproject te verkopen: vriendelijk, snel en met verstand van zaken.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips