Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars is de perfecte partner voor vastgoedprofessionals. Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie, renovatie & transformatie).

Ook voor locatiebeoordelingen, ontwikkeladvies, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo waren wij onder andere betrokken bij de gebiedsontwikkelingen Rotterdam Nesselande, Kop van Zuid, Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), Afrikaanderwijk, Tarwewijk, Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem.

Met een enthousiast en gedreven nieuwbouwteam van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken.
Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips