Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars: De Perfecte Partner voor Uw Nieuwbouwproject

Onze toegewijde nieuwbouwspecialisten begrijpen als geen ander de complexe wereld van nieuwbouwprojecten en beschikken over de kennis en expertise om uw potentiele kopers/huurders te begeleiden op de reis naar een gloednieuw thuis of het nu gaat om een gezellig appartement, een ruime eengezinswoning, of een luxe villa.

Atta Makelaars is er trots op om al sinds 1987 de perfecte partner te zijn voor bouwers, projectontwikkelaars, institutionele & particuliere beleggers en woningcorporaties. We bieden een breed scala aan diensten, variërend van nieuwbouw, renovatie/transformatie tot bestaande bouw, dispositie/uitponden en bouwkavelverkoop. Wellicht kent u ons als één van de initiatiefnemers van de opvallende gebiedsontwikkeling Feijenoord XL of onze bijdrage aan de gebiedsontwikkelingen in Rotterdam Nesselande, Kop van Zuid, Wilhelminapier, Katendrecht, Afrikaanderwijk, Tarwewijk en Zoetermeer Oosterheem.


Project Feijenoord XL

Meer dan alleen verkoop & verhuur
Maar bij Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars gaan we verder dan alleen verkoop en verhuur. Ons toegewijde nieuwbouwteam staat klaar om u te ondersteunen met locatiebeoordelingen, ontwikkeladvies, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie. We lopen graag met u mee gedurende het gehele ontwikkelproces, vanaf het allereerste moment, om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Service als vanzelfsprekend
Wat onze service echt onderscheidt, is onze Rotterdamse werklust en onze betrokkenheid, en blinken wij uit in onze lostverbondenheid. We zijn een team van gepassioneerde en ‘makelaardige’ mensen die werken in de provicie Zuid-Holland, Brabant en Zeeland vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam, en we streven altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. We nemen de tijd om te luisteren, adviseren met expertise en leveren dagelijks wat we beloven. Ons doel is om u, onze gewaardeerde klant, zo goed mogelijk van dienst te zijn, en dat doen we altijd met een glimlach.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Kies voor Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars en ontdek het verschil dat onze toewijding en expertise maakt voor uw nieuwbouwproject.

We staan voor u klaar, klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we aan de slag gaan!