Nieuwbouwspecialist

De perfecte partner voor uw nieuwbouwproject
Nieuwbouwspecialist Atta Makelaars is voor u als vastgoedprofessional de perfecte partner voor de verkoop- & verhuur van uw nieuwbouwprojecten.

Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Woningcorporaties (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, kavels, renovatie & transformatie). Zo kent u ons vast als één van de initiatiefnemers van de gebiedsontwikkeling Feijenoord XL of van onze betrokkenheid bij de gebiedsontwikkelingen van onder andere Rotterdam Nesselande, Kop van Zuid, Wilhelminapier, Katendrecht, Afrikaanderwijk, Tarwewijk en Zoetermeer Oosterheem.


Project Feijenoord XL

Meer dan alleen verkoop & verhuur
Ons nieuwbouwteam staat voor de feitelijke verkoop en verhuur van uw nieuwbouwproject voor u klaar. Maar ook voor locatiebeoordelingen, ontwikkeladvies, haalbaarheidsstudies, verkoop-/huurprijsadvies en gebiedspromotie bent u bij ons aan het juiste adres. Zo lopen wij met onze meeste opdrachtgevers al vanaf het eerste moment mee in het gehele ontwikkelproces.

Service als vanzelfsprekend
Met een enthousiast en gedreven nieuwbouwteam van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.