Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist

Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie). Ook op het gebied van gebiedsontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres, voorbeelden onder andere: Rotterdam Nesselande, de Kop van Zuid, de Wilhelminapier, Katendrecht, Waterside (Hulsingaterrein), de Afrikaanderwijk, de Tarwewijk, de Beverwaard en Zoetermeer Oosterheem. En niet te vergeten onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken.
Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale