Transformatiespecialist

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor uw transformatie- of renovatie project?

Zoek niet verder, want bij Atta Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten, maar ook dé ideale partner voor de verkoop en verhuur van uw transformatie- en renovatieprojecten.

Met trots kunnen we zeggen dat we sinds 1987 actief zijn in de vastgoedsector, waarbij we bouwers, projectontwikkelaars, institutionele & particuliere beleggers en woningcorporaties hebben geadviseerd en begeleid in diverse projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, renovatie of transformatie, wij hebben de expertise in huis om u te helpen. Wellicht kent u ons van onze betrokkenheid bij indrukwekkende transformatieprojecten zoals The Lee Towers met maar liefst 883 woningen, of een van de volgende projecten:

  • Van Vollenhovenkwartier (kantoortransformatie naar 209 woningen in het Scheepsvaartkwartier)
  • Justus van Effen (renovatie naar 154 monumentale woningen in Delfshaven)
  • Petrus & Paulus (kerktransformatie naar 27 woningen in Dinteloord)
  • The Rive Tower (kantoortransformatie naar 84 woningen in het Nieuwe Rivium – Capelle aan den IJssel)
  • The Ridge (kantoortransformatie naar 311 woningen in Delft)
  • De Holland (kantoortransformatie naar 48 woningen in Dordrecht)
Project The Lee Towers

Projectadvies
Bij Atta Makelaars stopt onze dienstverlening niet bij verkoop en verhuur. Ons team staat u ook bij gedurende het hele voorbereidingstraject van uw project. We geloven in een nauwe samenwerking vanaf het prille begin, zodat we samen het beste eindresultaat kunnen bereiken. Wat kunt u van ons verwachten? Ons enthousiaste en gedreven team bestaat uit professionals die met passie werken in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. We bieden persoonlijke aandacht en service voor zowel de klant als uw project. Onze Rotterdamse werklust en solide verkoop- en verhuurorganisatie zorgen ervoor dat we uitblinken in wat we doen. We geloven in verstand van zaken en hebben een ‘hands-on’ mentaliteit, met een glimlach, zoals alleen Rotterdammers dat kunnen. We willen onze klanten, dus ook u, optimaal van dienst zijn door aandachtig te luisteren, goed te adviseren, en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Wat mag u van ons verwachten
Met een enthousiast en gedreven nieuwbouwteam van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Bent u klaar om uw transformatieproject naar een nieuw niveau te tillen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Atta Makelaars uw partner kan zijn in dit avontuur.

Samen gaan we voor succes, met passie, expertise en een glimlach!