Transformatiespecialist

Naast de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten is Atta Makelaars ook de ideale partner voor uw transformatie-/renovatieprojecten. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers. Met trots een selectie van enkele wapenfeiten:

  • Van Vollenhovenkwartier van kantoor naar 209 woningen in het Scheepsvaartkwartier
  • Justus van Effen renovatie van 154 monumentale woningen in Delfshaven
  • Petrus & Paulus van kerk naar 27 woningen in Dinteloord
  • The Rive Tower van kantoor naar 84 woningen in het Nieuwe Rivium – Capelle aan den IJssel
  • The Ridge van kantoor naar 311 woningen in Delft
  • De Holland van kantoor naar 48 woningen in Dordrecht
  • Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie, renovatie & transformatie).

Met een enthousiast en gedreven nieuwbouwteam van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken.
Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips