Transformatiespecialist

De perfecte partner voor uw transformatieproject
Naast de verkoop & verhuur van nieuwbouwprojecten is Atta Makelaars ook de ideale partner voor de verkoop & verhuur van uw transformatie-/renovatieprojecten.

Wij adviseren en begeleiden (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Woningcorporaties (nieuwbouw, (bouw)kavelverkoop, bestaande bouw, dispositie/uitponden, kavels, renovatie & transformatie). Zo kent u ons onder andere vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers (883 woningen) of van een van de volgende transformatie-/renovatieprojecten:

  • Van Vollenhovenkwartier (kantoortransformatie naar 209 woningen in het Scheepsvaartkwartier)
  • Justus van Effen (renovatie naar 154 monumentale woningen in Delfshaven)
  • Petrus & Paulus (kerktransformatie naar 27 woningen in Dinteloord)
  • The Rive Tower (kantoortransformatie naar 84 woningen in het Nieuwe Rivium – Capelle aan den IJssel)
  • The Ridge (kantoortransformatie naar 311 woningen in Delft)
  • De Holland (kantoortransformatie naar 48 woningen in Dordrecht)

Projectadvies
Naast de verkoop & verhuur van uw transformatie-/renovatieprojecten adviseert ons team ook al gedurende het hele voorbereidingstraject. Op deze wijze werken we al vanaf het prille begin met onze professionele opdrachtgevers samen en bereiken we het beste eindresultaat.

Wat mag u van ons verwachten
Met een enthousiast en gedreven nieuwbouwteam van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam.

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verkoop-/verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze lotsverbondenheid.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.