Uitpondspecialist

Uw woningportefeuille verkopen?
Naast de verhuur en verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw-/transformatieprojecten is Atta Makelaars ook voor de verkoop bij leegkomst binnen uw bestaande projecten met huurwoningen (uitponden) uw perfecte partner. Wij verzorgen sinds 1987 naar volle tevredenheid van onze professionele opdrachtgevers, onder andere: Institutionele en Particuliere Beleggers, Pensioenfondsen, Verzekeringsmaatschappijen en Woningcorporaties. Voor een selectie van onze uitpondprojecten, klik hier.

Ons uitpondteam
Verzorgt het volledige verkooptraject van uw uitpondproject, onder andere kan u in chronologische volgorde van ons verwachten: aanwezigheid bij voor- en eindinspecties, het uitbrengen van verkoopadviezen, het verzorgen van optimale promotie, de bezichtigingen, prijsonderhandelingen, administratieve afhandelingen, de eindinspecties inclusief meterstanden en aanwezigheid bij de juridische levering.

Ontmoet de makelaar die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor uw projecten. Met opgestroopte mouwen, een snelle (vlekkeloze) afwikkeling, service als vanzelfsprekend en een glimlach, zeggen we er dan graag bij.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.