Verkopen

Verkopen

Jouw huis is niet zomaar een thuis. Dus kies je ook niet zomaar een makelaar. Als je je woning wilt verkopen, wil je de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar je nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander.

Wat kun je van ons verwachten?

Wil jij je woning verkopen, dan komen we eerst vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking. We horen graag wat je wensen zijn en beantwoorden al je vragen.

Voelt het goed? Dan gaan we aan het werk. Je wilt tenslotte je woning snel en tegen de juiste prijs verkopen. We nemen je dan ook het gehele proces en alle zorgen uit handen. Te beginnen met een verkoopstrategie op maat. Want elk huis heeft zijn eigen doelgroep en wij weten hoe die benaderd wil worden.

Met onze strategie op maat gaan we aan de slag. Als vertrouwde makelaar in Rotterdam hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen website en de sites van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en Funda. En natuurlijk niet te vergeten van social media als Facebook. Uiteraard begeleiden we je vervolgens bij de gehele afwikkeling, van koopovereenkomst tot notaris. Zorgeloos je woning verkopen? We helpen je graag!

Wij helpen je graag
Ontmoet de makelaar in Rotterdam die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor jou. Om je huis te verkopen, aan te kopen, te huren of te vinden. Vriendelijk, snel, met verstand van zaken en tegen de beste voorwaarden.

Zoek je een woning in de regio Rotterdam? Of ben je van plan om je woning te verkopen? We helpen je graag bij een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Meteen van start? Neem contact met ons op.