Verhuurspecialist

Woning(portefeuille) verhuren?
Ook op het gebied van verhuur van uw woning of portefeuille bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kent u ons vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers.

Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie, nieuwbouw, renovatie & transformatie).

Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze speciaal ontwikkelde screeningsmethode waarmee wij de beste klanten weten te vinden.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken.
Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.


Uw contactpersoon. Sander van Sluijs.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips