Verhuurspecialist

Woning(portefeuille) verhuren?
Naast de verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw-/transformatieprojecten bent u bij Atta Makelaars ook voor de verhuur van uw woning(portefeuille) aan het juiste adres.

Wij weten voor onze opdrachtgevers en projecten de juiste doelgroep te bereiken, zowel Long-Stay als Short-Stay en voor Expats, jongeren of juist ouderen. Zo kent u ons onder andere vast van onze betrokkenheid bij Nederlands grootste transformatieproject The Lee Towers (883 woningen), het unieke startersconcept project Startmotor (566 woningen voor jongeren tussen 18-27 jaar) of de alom bekende Hillegondaflat (62 woningen 55+).

Onze verhuurservice
Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze speciaal ontwikkelde screeningsmethode waarmee wij de beste klanten weten te vinden.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Voor wie wij werken?
Atta Makelaars adviseert en begeleidt (sinds 1987) Bouwers, Projectontwikkelaars, Institutionele beleggers, Particuliere beleggers en Woningcorporaties op het gebied van koop- & huurprojecten (bestaande bouw, dispositie/uitponden, nieuwbouw, kavels, renovatie & transformatie).


Uw contactpersoon. Sander van Sluijs.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.