Verhuurspecialist

Woning(portefeuille) verhuren?
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning(portefeuille)? Zoek niet verder! Bij Atta Makelaars hebben we sinds 1987 de expertise en ervaring om uw verhuurprojecten tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouw- of transformatieprojecten, wij zijn uw verhuurspecialist in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland.


Project The Lee Towers                                                        Project Startmotor

Wat onderscheidt ons?

~Doelgroep Expertise: Onze kracht ligt in het bereiken van de juiste doelgroep voor uw project. Of het nu gaat om Long-Stay of Short-Stay, Expats, jongeren of ouderen, wij weten precies hoe we de juiste mensen voor uw woning(en) vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld met trots bijgedragen aan Nederlands grootste transformatieproject, The Lee Towers (883 woningen), het unieke startersconcept Startmotor (566 woningen voor jongeren tussen 18-27 jaar), het Rijksmonument Joost Banckertsplaats  (242 woningen voor met name Expats), en het welbekende complex Hillegondaflat (62 woningen voor 55+).

~Verhuurservice: Bij Atta Makelaars gaan we verder dan alleen de verhuur. We bieden persoonlijke aandacht en service voor de potentiele huurder, voor u als klant en voor uw project. Onze Rotterdamse werklust en solide verhuurorganisatie staan garant voor succes. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze speciaal ontwikkelde screeningsmethode. Hiermee vinden we de beste huurders voor uw woningen, wat resulteert in een soepele en winstgevende verhuurervaring.

~Team en Toewijding: Ons team van ‘makelaardige’ professionals staat klaar om uw verhuurproject tot een succes te maken. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Rotterdam bedienen we zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers. We hebben verstand van zaken en houden van aanpakken, maar we doen dit altijd met een glimlach. Ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, elke dag weer. We luisteren met aandacht, geven deskundig advies en maken onze beloftes waar.

Onze verhuurservice
Naast de persoonlijke aandacht en service voor de klant en uw project, onze Rotterdamse werklust en onze solide verhuurorganisatie, blinken wij uit in onze speciaal ontwikkelde screeningsmethode waarmee wij de beste klanten weten te vinden.

Met een enthousiast en gedreven team van ‘makelaardige’ mensen werken wij in Zuid-Holland (met uitloop naar Brabant en Zeeland) vanuit een centrale uitvalsbasis in Rotterdam voor zowel professionele- als particuliere opdrachtgevers.

We hechten aan verstand van zaken en houden, op zijn Rotterdams gezegd, van aanpakken. Mét een glimlach, zeggen we er dan graag bij. Want we willen onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door met aandacht te luisteren, goed te adviseren en elke dag te doen wat we beloofd hebben.

Voor wie wij werken?
Atta Makelaars heeft sinds 1987 een rijke geschiedenis van samenwerking met bouwers, projectontwikkelaars, institutionele & particulier beleggers en woningcorporaties. Wij adviseren en begeleiden op het gebied van koop- & huurprojecten, of het nu gaat om bestaande bouw, dispositie/uitponden, nieuwbouw, kavels, renovatie & transformatie.


Uw contactpersoon. Sander van Sluijs.

Wacht niet langer en ontdek wat Atta Makelaars voor u kan betekenen.

We staan klaar om uw verhuurproject tot een succes te maken, met aandacht, expertise en een glimlach.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw woning(en) te verhuren aan de juiste doelgroep.