Verkopen

Verkopen

Uw huis is niet zomaar een thuis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar. Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs én de zorgvuldigste afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wilt u uw woning verkopen, dan komen we eerst vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. We horen graag wat uw wensen zijn en beantwoorden al uw vragen.

Voelt het goed? Dan gaan we aan het werk. U wilt tenslotte uw woning snel en tegen de juiste prijs verkopen. We nemen u dan ook het gehele proces en alle zorgen uit handen. Te beginnen met een verkoopstrategie op maat. Want elk huis heeft zijn eigen doelgroep en wij weten hoe die benaderd wil worden.

Met onze strategie op maat gaan we aan de slag. Als vertrouwde makelaar in Rotterdam hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen website en de sites van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en Funda. En natuurlijk niet te vergeten van social media. Uiteraard begeleiden we u vervolgens bij de gehele afwikkeling, van koopovereenkomst tot notaris. Zorgeloos uw woning verkopen? We helpen u graag!

Wij helpen u graag
Ontmoet de makelaar in Rotterdam die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor jou. Om uw huis te verkopen, aan te kopen, te huren of te vinden. Vriendelijk, snel, met verstand van zaken en tegen de beste voorwaarden.

Uw contactpersoon. Michael Troost.

Woning verkopen?

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale