Verkopen

Uw huis is niet zomaar een thuis. Dus kiest u ook niet zomaar een makelaar.
Als u uw woning wilt verkopen, wilt u de beste prijs, kansrijke bezichtigingen én een vlekkeloze afwikkeling van zaken waar u nu eenmaal niet in thuis bent. Dat begrijpen wij als geen ander.

De Rotterdamse kernwaarden zitten echt in ons DNA. Wij geloven in hard werken en goede service. We houden van aanpakken, de mouwen opstropen, doen wat je belooft, klantvriendelijkheid en vooral: resultaten boeken – en dat alles met een glimlach.’

Wat kunt u van ons verwachten?
Wilt u uw woning verkopen, dan komen we eerst bij u langs voor een kennismaking. We horen graag wat uw wensen zijn en beantwoorden al uw vragen.

Voelt het goed? Dan gaan we voor u aan het werk. We nemen u dan ook gedurende het gehele proces alle zorgen uit handen. Te beginnen met een verkoopstrategie op maat inclusief professionele fotografie en speciaal ontwikkelde promotie, waarvoor wij zelfs een eigen marketeer in huis hebben. Want elk huis heeft zijn eigen doelgroep en wij weten hoe die benaderd wil worden.

Als vertrouwde makelaar in Rotterdam en omstreken hebben we een uitgebreid netwerk van woningzoekenden. Daarnaast maken we, naast onze eigen website en Funda, gebruik van nog diverse andere woningsites. En natuurlijk niet te vergeten van social media. Uiteraard begeleiden we u vervolgens bij de gehele afwikkeling, van bezichtigingen naar onderhandelingen en van koopovereenkomst tot notaris.

Zorgeloos uw woning verkopen? We helpen u graag!
Ontmoet de makelaar die het anders aanpakt. Persoonlijk en bereikbaar via app, chat en social media en dus helemaal van nu. En tegelijk: nog ouderwets écht aan de gang voor jou. Om uw huis te verkopen, aan te kopen, te huren of te vinden. Vriendelijk, snel, met verstand van zaken en tegen de beste voorwaarden.


Uw contactpersoon. Michael Troost.

Woning verkopen?