Rechten & aansprakelijkheid

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Atta Makelaars is niet aansprakelijk voor enige directe of  indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie over producten en diensten die door Atta Makelaars worden aangeboden. Wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande mededeling. 

Atta Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website en ook niet voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Atta Makelaars opgenomen informatie.

Hoewel Atta Makelaars alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Atta Makelaars niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Atta Makelaars selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt echter kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Atta Makelaars worden onderhouden wordt afgewezen.