Feijenoord XL

De Gemeente Rotterdam – Stadsontwikkeling en Stichting Feijenoord XL (waarvan wij een van de initiatiefnemers zijn) tekenden op de PROVADA de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Feijenoord XL.

Een compleet nieuwe woonwijk op Zuid door de overkapping van het treinspoor (waardoor een nieuwe verbinding ontstaat tussen de wijken Feijenoord en Hillesluis/Bloemhof) waar naast wonen ook het NS-intercitystation Stadionpark, een campus en veel groen komt.

Klik hier voor een artikel in het Algemeen Dagblad.

Binnen de Coalitie Feijenoord XL wordt de Stichting gevormd door Amvest, Dura Vermeer, ERA Contour B.V. en VolkerWessels Vastgoed samen met de partners Woonstad Rotterdam en Woonbron Vesteda.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen (verhuur/verkoop/nieuwbouw/bestaande bouw/transformatie/belegging/advies) in de regio ZuidHolland, Brabant en Zeeland? Neem contact met ons op.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips