Inloopevenement KOER – woensdag 20 juli

De verkoop en de bouw van de woningen in KOER is in volle gang. In dit geweldige project in Rotterdam zijn nog enkele woningen te koop.

Op woensdag 20 juli 2022 van 16.00 tot 18.00 uur organiseren wij een inloopmiddag op de bouwplaats van KOER. Tijdens dit inloopevenement kunt u een kijkje nemen op de bouwplaats en kennismaken met de koopwoningen die nog beschikbaar zijn. Het gehele verkoopteam is aanwezig om u uitgebreid te informeren over dit project aan de hand van een prachtige maquette, schaal 1:200 (!).

Klik hier om u in te schrijven.

Let op: de ingang voor het inloopevent bevindt zich op de hoek van de Hilledijk en de 2e Rosestraat. Het inloopevent zal plaatsvinden bij de gele bouwketen van VORM op het bouwterrein van KOER.

Bent u niet in de gelegenheid op 20 juli? Neem dan contact met ons op via 010 433 57 10 en we plannen met u een afspraak in bij ons op kantoor.

 

Voor meer informatie over het nieuwbouwproject KOER kunt u terecht op onze nieuwbouwpagina, klik hier.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips