Interieurtrends voor de koude maanden

Het wordt het later licht, het wordt eerder donker, de dag wordt steeds korter en er is kans op nachtvorst. De herfst is begonnen en de winter komt steeds dichterbij. We bevinden ons meer binnen, zoeken de warme sfeer op en de kachel staat aan. Tijd dus om u eens mee te nemen in 4 interieur trends voor het komende seizoen.

#1 Industrieel

Een trend die u waarschijnlijk wel kent is de industriële stijl. Deze trend was vorig seizoen ook al erg populair en zal deze koude maanden ook veel voorbij komen. Met deze stijl krijgt uw woning een stoer karakter. Voorbeelden hiervan zijn een industriële hanglamp of een tafel met stoelen in kleuren als groen, rood, bruin of zwart.

#2 Warm

Vorig seizoen was het al gebruikelijk om één muur in een opvallende kleur te schilderen. Als we de trends mogen geloven schilderen we deze winter onze muren in verschillende warme tinten. Denk hier aan roestbruin, okergeel of donkergroen. Ook zal het behang met botanische prints veel terugkomen.

#3 Natuur

Deze trend komt al een aantal winters voor, maar ook dit seizoen is het weer heel populair. Een donkere houtenvloer komt veel terug en meubels van eikenhout of een andere houtsoort. Geen zin om de hele woonkamer te verbouwen? Je kan natuurlijk ook kleine effecten toevoegen aan de woning. We zien veel natuurlijke kleuren, zoals bruin en beige. U kunt ook kiezen voor een tapijt van wol om meer natuurlijke smaak aan het interieur toe te voegen.

#4 Duurzaam

Gordijnen gemaakt van eco-katoen of milieuvriendelijke verf zijn voorbeelden van duurzame trends deze winter. En wat dacht je van de kringloopwinkel? Koop niet alles nieuw maar ga eens voor tweedehands. Combineer deze verborgen stukken met de huidige meubels en zorg voor een uniek en duurzaam interieur.

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale