Kersttrends 2020

De kerst komt eraan! Dat betekent dat de kerstboom uit de berging kan worden gehaald. Omdat we deze tijd helaas veel thuis zullen zitten en we het huis gezellig willen inrichten, hebben we voor jullie wat tips op een rijtje gezet. In deze blog vertellen wij wat de kersttrends van 2020 zijn.

Trend #1 – Warm winters

De eerste trend is iets wat eigenlijk ieder jaar terugkomt. Voor veel mensen is de winter namelijk de sfeer die ze willen creëren in deze gezellig tijd van het jaar. Een besneeuwd landschap is hier het beste voorbeeld van. In tegenstelling tot de kersttrend van afgelopen winter zijn de kleuren nu wat warmer geworden. In 2019 zagen we veel wit en blauw. In 2020 zijn de kleuren wat zachter geworden. Denk eens aan mooie en luxe chalets midden in de besneeuwde bergen.

Trend #2 – Traditioneel

De bekende kleuren, wit groen, zilver en rood: het hoort bij de Kerst. Uiteraard staat deze trend dan ook in de lijst. Deze stijl heeft dit jaar wel wat ontwikkelingen ondergaan. We zien de kleur bruinrood veel terugkomen in combinatie met kerstrood en uiteraard de frisse kleur groen.

Trend #3 – Romantiek

2020 is erg nieuw en innovatief. De derde trend van 2020 is romantisch. Aan de hand van vele grijstinten heeft het een bevroren en natuurlijk gevoel. Hier en daar kunt u een groene tint vinden en om het af te maken wat rode sferen. In deze trend is er volop ruimte voor de plantentrend. Deze mogelijk absoluut niet ontbreken.

Trend #4 – Dieren

Deze kersttrend is anders dan de recht. Het is warm, luxe en een beetje glamour. Aan de hand van vele dierenprints, warme tinten, exotische takken en tropische bloemen krijg je een hele andere sfeer in huis. In de kerstboom worden vele glasballen en verschillende dieren gebruikt.

Trend #5 – Sprookjesbos

Het natuurthema van dit jaar is inderdaad heel anders: ‘Het ziet eruit als een droomvlucht!’ Daarom is het roze bos een sprookjesachtige trend, die in het bos voorkomt, met een rijke fantasie en verbeeldingskracht. De kleuren in het palet zijn: bloedrood, voornamelijk roze poeder, parels en groen.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden    Facebook, Flat, Platte Pictogram    Youtube, Icon, Sociale    Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia    Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale