Nieuwbouwproject KOER

Wonen op een fantastische plek in Rotterdam met alle voorzieningen dichtbij? Dan is KOER echt iets voor jou! KOER ligt aan de Laan op Zuid in Rotterdam.

KOER is een nieuwbouwproject waar 168 gerealiseerd worden. Met een mix van huurwoningen, appartementen, beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen en herenhuizen is er voor ieder wat wils!

Dit project wordt een landmark aan de Laan op Zuid. Een opvallende verschijning. Een woonblok met een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een dynamische lobby, een opvallend marathonbalkon, een prachtig park en een geweldige binnentuin.

Schrijf je in voor KOER
Wil je de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw koopwoningen in KOER op de voet volgen? Neem contact met ons of laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Planning
De prognose voor de start van de bouw is het tweede kwartaal van 2022 en de eerste woningen van KOER zullen dan naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

 

Klik hier voor meer informatie of om u direct in te schrijven.

 

 

Instagram, Insta Logo, Nieuwe Beelden  Facebook, Flat, Platte Pictogram  Youtube, Icon, Sociale  Bestand:Linkedin.svg - Wikipedia  Twitter, Sociale Media, Icon, Sociale  WhatsApp deelsuggesties raadplegen in deelmenu - appletips