NHG-grens 2024

De NHG-grens voor 2024 is vastgesteld op € 435.000!

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) blijft dé sleutel tot verantwoord woningbezit. Met NHG verklein je risico’s

Dit betekent dat je met NHG kunt rekenen op financiële zekerheid en bescherming, zelfs als het leven onverwachte wendingen neemt,

en geniet je vaak van aantrekkelijke rentetarieven. Of je nu je droomhuis wilt kopen, je huidige woning wilt behouden of zelfs wilt investeren in energiebesparende voorzieningen – NHG staat voor je klaar.

NHG zet zich ook in voor duurzaamheid en verbeteringen in de hypotheekmarkt.

Bijzonder goed nieuws: voor huizen met aanvullende energiebesparende maatregelen is de NHG-grens zelfs 6% hoger, namelijk € 461.100!

Zo wordt jouw woning nog duurzamer én toegankelijker.

NHG, oftewel Nationale Hypotheekgarantie, is een financiële regeling in Nederland die bedoeld is ter bescherming van consumenten en woningkopers.

Met NHG kunnen kopers van een huis een hypotheek afsluiten met de garantie dat de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) hun eventuele restschuld zal aflossen als ze hun hypotheek niet meer kunnen betalen.

Dit biedt financiële zekerheid en kan gunstig zijn bij het verkrijgen van een lening met gunstige voorwaarden, aangezien geldverstrekkers minder risico lopen bij het verstrekken van een hypotheek met NHG.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op 010 – 433 57 10.

#NHG #Hypotheek #Woningmarkt #NHGGrens2024 #Woningkopen #Financiëlezekerheid