Nieuwbouw informatieavond

U bent zich aan het oriënteren op de woningmarkt, maar weet nog niet precies waar u naar opzoek bent. Wordt het wonen in het hoogwaardige woongebied Parkstad aan de Laan op Zuid, of liever naar één van de groene buitenwijken of randgemeenten?

Op ons kantoor aan de Overwegwachter 1 in Rotterdam kunt u meer informatie krijgen over ons huidige nieuwbouw aanbod. Op woensdag 15 maart 2023 van 17.30 – 19.00 uur bent u van harte welkom bij ons op kantoor.

We maken het graag persoonlijk.
Daarom bieden wij u niet alleen digitaal, maar ook via de meest persoonlijke weg de kans u te oriënteren. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor onze maandelijkse informatieavond.

’t Groen | Heinenoord
Nieuwbouwproject ’t groen met circa 142 woningen in het gezellige Heinenoord in de uiterst groene Hoeksche Waard. De verkoop van het geweldige nieuwbouwproject ’t groen is gestart, Het aanbod is heel divers en bestaat uit gezellige erfwoningen, boerderijwoningen, Laanwoningen en sfeervolle tweekappers en een vrijstaande woning.

Koopsommen vanaf € 419.000 tot € 899.000 v.o.n.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject ‘t Groen.

KOER | Rotterdam
Nieuwbouwproject KOER maakt deel uit van de ontwikkeling Parkstad aan de Laan op Zuid. Hier worden in het totaal 168 duurzame woningen in diverse varianten gebouwd. Een mix van o.a. appartementen, herenhuizen, twee-/drielaagse parkwoningen, dijkwoningen en atelierwoningen.

Koopsommen vanaf € 525.000 – € 857.500 v.o.n.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject KOER.

Dyckstede | Barendrecht
Heerlijk intiem wonen in een groene oase op een door water omringd erf? Dan is nieuwbouwproject Dyckstede met 14 unieke nieuwbouwwoningen aan de Middeldijk in het aan de Maas gelegen gezellige Barendrecht zeker iets voor u. Hier komen unieke Verandawoningen met tuin en terrassen en Terraswoningen met tuin en terras.

Koopsommen vanaf € 652.500 – € 692.500 v.o.n.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Dyckstede.