De Stadhouder Casimir – Den Haag

2517 LB , Den Haag
€ 279.000 - € 595.000

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT De Stadhouders - Casimir

Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties van Den haag - verrijst
vanaf 2019 een luxe appartementencomplex met ( 32 ) koopappartementen in grootte variërend van circa 50 tot 125m2.

Samen met de naastgelegen Frederik Hendrik en Maurtis  is dit een onderdeel van nieuwbouwproject De Stadhouders.
In dit kleinschalige gebouw ligt de nadruk vooral op het slimme en duurzame wonen op een toplocatie tussen het Centrum van Den Haag en Scheveningen.

Casimir wordt volledig gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd.
Het afwerkingsniveau is hoog met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken en een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.
Tel daar een geweldige groene binnentuin bij op en je woont op één van de mooiste plekjes in Den Haag.

De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir met veel glas zorgt voor een aangename woonbeleving.
Onder het gebouw is een parkeergarage. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar.

De verwachte oplevering is Q1/2 2021

____________

City Apartments and Penthouses

Woningtype STATE (Type J) UITVERKOCHT!
3-kamerappartementen

Prijzen vanaf € 279.000 v.o.n.

Op de eerste tot en met de zesde verdieping bevinden zicht de State City appartementen met een afmeting van circa 57m2. Een heerlijke woonkamer met luxe keuken, 2 slaapkamers een royale badkamer en een separaat toilet. Buiten geniet je van een heerlijk balkon van ca.10m2.

Woningtype ROYAL (Type A&H) UITVERKOCHT!
3-kamerappartementen

Prijzen vanaf € 306.000 v.o.n.

Verdeeld over de eerste tot en met de zesde verdieping met een afmeting van circa 72m2. Beide appartementen hebben twee slaapkamers, een flinke badkamer en een luxe keuken aan de woonkamer met een prachtig balkon. Het verschil tussen dit appartement type is de ligging. De optionele eigen parkeerplaats bevindt zich onder het gebouw met daarboven op de begane grond de berging.

Woningtype CROWN (Type K,P,M,N) UITVERKOCHT!
4-kamerappartementen

Prijzen vanaf € 462.000 v.o.n.

De Crown appartementen vind je op de bovenste drie verdiepingen van het gebouw. Op de woonlaag heb je een geweldige living met aangrenzend de keuken - eilandopstelling mogelijk - drie slaapkamers, luxe badkamer en toilet. Dit type appartement beschikt over twee royale balkons of een terras over de volle breedte van uw gevel.

Woningtype CROWN PENTHOUSES (Type S&T) NOG ÉÉN WONING TE KOOP
4-kamerappartementen

Prijzen vanaf € 579.000 v.o.n.

Het summum van stadswonen beleef je in dit tweelaagse penthouse van circa 124m2 op de zevende en achtste verdieping.
Op de woonlaag een leefkeuken , 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast een geweldig dakterras en een grote woonverdieping of slaapkamer op de 8ste verdieping. Hier kijk je uit richting het centrum van Den Haag.

____________

HET STADHOUDERSPLANTSOEN
De Stadhouders verrijzen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord. De monumentale panden, brede straten en ruime pleinen maken het een van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag. Zowel het Haagse stadscentrum als de Scheveningse haven, het strand en de boulevard zijn in no-time bereikbaar.

DEN HAAG: CHIQUE EN VEELZIJDIG:
Den Haag: wereldstad met een rijkdom aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique sfeer die residenties kenmerken. Voor inspirerende kunst zijn er de vele musea en galerieën met een keur aan bijzondere collecties, tentoonstellingen en vernissages.

GEMAKKELIJK EN SNEL ONDERWEG:
Met haltes op loopafstand brengt de bus of de tram (lijn 11, 16, 21, 24) u naar de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Ook het Haagse centrum, het Scheveningse strand en andere bestemmingen bereikt u snel via de openbaarvervoeraansluitingen op loopafstand. Reist u liever met de auto? U bent zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting autosnelwegen A4 (richting Amsterdam), A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam). Ook via de Hubertustunnel bereikt u gemakkelijk en snel het rijkswegennet. Voor een snelle zakentrip of luxe vakantie overbrugt u 50 kilometer naar luchthaven Schiphol of slechts 25 kilometer naar Rotterdam The Hague Airport.

Aantal woningen 32
maximize Created with Sketch. Gebruikersopp. 56m2 - 124m2
Prognose oplevering Q1/2 2021
Verdiepingen 8
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Typen