Hillegondaflat (huur) – Rotterdam

3055 AA , Rotterdam
€ 2.367 tot € 3.721 per maand

Omschrijving

Zelfstandig wonen voor senioren met service op maat

De Hillegondaflat bestaat uit 60 huurappartementen met ieder een eigen buitenruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een vloer- en wandafwerking, dubbele beglazing en elektrische zonwering. De appartementen zijn ruimtelijk opgezet en hebben vrijwel allemaal uitzicht op de plas en de skyline van Rotterdam. Variërend in oppervlakte vanaf circa 50m2 – 85m2.

Locatie

In het hart van Hillegersberg met werkelijk alle voorzieningen op loopafstand. Gelegen aan de Chabotlaan, nabij de Streksingel, Weissenbruchlaan en de Bergse Dorpsstraat. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van allerlei exclusieve winkels en horecagelegenheden. Via het verlengde van de Streksingel kunt u een stukje fietsen of lopen rondom de prachtige Bergse Plas.

Veiligheid

De Hillegondaflat heeft één hoofdingang met een bemande receptie. De overige ingangen kunnen alleen worden geopend met een gepersonaliseerde tag. Alle algemene toegangsdeuren zijn voorzien van 24/7 camerabewaking.

De ideale woonomgeving voor senioren die behoefte hebben aan zelfstandigheid en gezelligheid, maar ook zeker aan veiligheid. Er is 24-uurs alarmering aanwezig in de appartementen, waarbij op ieder moment van de dag hulp beschikbaar is bij calamiteiten.

Service en diners

Samen met de overige bewoners kunt u zes avonden per week in het restaurant, waar dagelijks op sterrenniveau wordt gekookt, genieten van een drie gangen diner en op zaterdag een uitgebreide lunch. Op uw verzoek is het mogelijk om te dineren in uw eigen appartement. Ook worden er met regelmaat zondagochtendconcerten, interessante lezingen en bridgeavonden georganiseerd. Daarnaast wordt u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager en huismeester. Ook kunnen uw gasten blijven logeren in de logeerkamer en wordt tweemaal per week het huisvuil opgehaald.

Dit jaar komen er diverse gemoderniseerde appartementen beschikbaar. U kunt nu al een bezichtiging aanvragen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.