Petrus & Paulus (huur) – Dinteloord

€ 550 - € 998

Omschrijving

DIT PROJECT IS 100% VERHUURD!

Uniek wonen in transformatieproject Petrus & Paulus met 27 nieuwbouwkwaliteit huur appartementen aan de Westvoorstraat hoek Stoofdijk in de voormalige en monumentale Petrus & Pauluskerk in het gezellige Dinteloord. Het project wordt naar verwachting begin april 2021 opgeleverd maar de verhuur is nu al gestart.

Interesse?
Bel direct 010-4335710 voor de uitgebreide verhuurdocumentatie en schrijf u direct in voor een van deze unieke woningen.

 

Enkele kenmerken:

 • Vloerverwarming in de woning
 • Nieuwe keuken, sanitair en tegelwerk
 • Eigen berging in het souterrain
 • Eigen parkeerplaats voor de meeste woningen
 • Hoge plafonds voor een ruimtelijk gevoel bij de meeste woningen
 • Lift aanwezig
 • Binnenterras met coffeecorner, zitjes en leestafel en voor activiteiten in het imposante schip
 • Collectieve buitentuin met buitenterras aan de voorzijde van de kerk
 • Collectieve overdekte fietsenstalling op het buitenterrein

Woningtype 1

 • 3 woningen van 21-48m2 op de begane grond
 • Huurprijzen € 550 tot € 693 excl. servicekosten, incl. berging

Woningtype 2

 • 5 woningen van circa 48-52m2 op de begane grond met balkon, terras of terras met tuin
 • Huurprijzen € 720 tot € 796 excl. servicekosten, incl. berging

Woningtype 3

 • 9 woningen van circa 60-74m2 op de begane grond met in de meeste gevallen terras/tuin
 • Huurprijzen € 832 tot € 897 excl. servicekosten, incl. berging en bij de meeste woningen een eigen parkeerplaats op het voorterrein.

Woningtype 4

 • 10 woningen van circa 65-98m2 op de verdieping met balkon of frans balkon en entresol
 • Huurprijzen € 829 tot € 998 excl. servicekosten, incl. berging en eigen parkeerplaats op het voorterrein.

Wonen in de ‘Petrus & Paulus’ is anders

In ‘Petrus & Paulus’ woont u in de sfeer van een grote imposante monumentale kerk. Dit ervaar je niet alleen aan de buitenkant en in de algemene ruimten, maar ook in de woningen. In de woningen woon je achter kerkramen en veelal onder gemetselde gewelven en bogen.

De woningen hebben meestal hoge plafonds wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Deze hoogte bood bij een aantal woningen ook de mogelijkheid om er een entresol in te bouwen, een extra verdieping in de woonkamer, die gebruikt kan worden als extra slaapplek, studie-hobby-speel-of tv ruimte, of een andere door de bewoners te bepalen invulling.

Het Schip is een zeer imposante binnenruimte (even hoog als een gebouw van 5 verdiepingen) voorzien van collectief binnenterras. Je hoeft niet altijd in je woning je kopje koffie of thee te zetten, je kan hier ook iets drinken en een praatje maken met andere bewoners of de krant lezen. De oude kerk ervaar je hier door de gemetselde gewelven, de glas-inlood ramen en het enorme orgel. De ruimte vóór de kerk wordt gebruikt als parkeerruimte, en er komt een mooie tuin en een groot buitenterras dat gebruikt kan worden door de bewoners en hun bezoek.

En duurzaam: voor zover als mogelijk is er een zeer goede isolatie aangebracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van gas, de verwarming en de warmwater voorziening geschiedt met zeer zuinige luchtwarmtepompen. De warmteafgifte gebeurt door vloerverwarming. Op het dak zijn 120 zonnepanelen aangebracht waardoor er nog meer op elektriciteit bezuinigd wordt. De woningen krijgen een zeer snelle internet verbinding.

Het gezellige Dinteloord

In Dinteloord (nabij Willemstad) is het landelijk wonen tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen nabij het gezellige Bergen op Zoom en Roosendaal, met goede busverbindingen hier naar toe. Vanuit Rotterdam bent u via de Heinenoordtunnel door de Hoeksche Waard over de Haringvlietbrug in iets meer dan een half uur in Dinteloord. Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Voorzieningen zijn in Dinteloord volop aanwezig, alles is er te vinden. Direct naast Petrus en Paulus liggen de eerste winkels van het centrum en is de haven te vinden. In het centrum vindt je een AH, Kruidvat, Action, Hubo, warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, reisbureau, rijwielhandel, mode winkels, kappers, bloemenzaken enz.. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en fastfood. Iedere donderdag is er markt en een viskraam en groenteboer op andere dagen. Alle dagen is er een levendige sfeer in het centrum Dinteloord Verder diverse scholen, een sporthal, voetbalvelden, tennisbanen, zwembad Aquadintel, ijsbaan, apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Aantal woningen 27
maximize Created with Sketch. Woonoppervlakte 21 m2 - 98 m2
Buitenruimte 0 m2 - 23 m2
Aantal verdiepingen 2
Uw makelaar
Michael Troost

Typen