Pinas fase 4 – Dinteloord

4671 DX , Dinteloord
€ 295.500 - € 353.500

Omschrijving

DIT PROJECT IS VOOR 100% VERKOCHT!

Na het verkoopsucces van fase 1, 2 en 3 komt fase 4 er nu aan. Fase 4 zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3.

Voor alvast een indruk van het project en de locatie verwijzen wij u naar de bijgesloten video.

Vraag direct de verkoopdocumentatie aan en wij maken graag een afspraak met u voor het uitgebreid doornemen van de verkoopdocumentatie zodat u een bewuste beslissing kunt maken.

De basiswoning heeft o.a. de volgende kenmerken:
- Oppervlakte van ca. 114m2 - 120m2
- Kavels van ca. 182m2 - 331m2 (eigen grond)
- Vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning
- Gasloos (aardwarmtepomp, eigendom)
- Hoogwaardig sanitair/tegelwerk
- Energielabel A
- Woningborg garantie
- Koopsom indicatie vanaf € 295.500 v.o.n. voor de eengezinswoningen
- Koopsom vanaf € 349.000 v.o.n. voor de hoekwoningen

Globale indeling:
Entree aan de straatzijde voor de tussenwoningen en aan de zijkant voor de hoekwoningen. Hal met toilet, berging met warmtepompinstallatie (eigendom) en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin met berging en achteruitgang. Keuken aan de straatzijde (mogelijkheid tot projectkeuken aanbieding). Op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. Vast trap naar de ruime en vrij in te delen zolderverdieping.

De woning is optioneel uit te breiden met o.a.:
- Uitbouw woonkamer 1,2 meter en 2,4 meter
- Dakkapel of dakraam op zolder
- Zolderindeling
- Garage (bij de hoekwoningen)
- PV panelen

In Dinteloord (nabij Willemstad) is het landelijk wonen tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Vanuit Rotterdam bent u via de Heinenoordtunnel door de Hoeksche Waard over de Haringvlietbrug in iets meer dan een half uur in Dinteloord. Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Het project ligt op loopafstand van de het dorpscentrum, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen, het zwembad Aquadintel en de ijsbaan. Het centrum kent naast een eigen haven onder andere een: AH, Kruidvat, Rabobank, Action, Hubo, Warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, speelgoedwinkel, reisburo, rijwielhandel, modewinkels, kappers en bloemenzaken. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en snackbars. Met een markt op donderdag en een viskraam en groenteboer op andere dagen. Verder diverse scholen, een apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Aantal woningen 9
maximize Created with Sketch. Gebruikersopp. 114m2 - 120m2
Kavelopp 182m2 - 331m2
Uw makelaar
Michael Troost

Typen