Bouwkavels waterfront fase 2 – Tholen

Omschrijving

Bouw uw droomvilla aan het water! Dat kan op een van de 8 unieke bouwkavels van ca. 700m2 tot en met ca 1.175m2 (incl. deel water) aan het water waardoor u de mogelijkheid heeft tot het realiseren van een ligplaats voor uw boot. De kavels zijn gelegen in het schitterende project “Waterfront Tholen fase 2”.

Aanmeren is thuiskomen! Wonen met letterlijk het water aan uw voeten.
De bouwkavels liggen direct aan de gezellige haven van Tholen met een werkelijk spectaculair uitzicht. Vanuit de haven is er waterverbinding naar de Oosterschelde, landinwaarts en naar open zee. Aan de andere zijde van de haven ligt het historisch centrum van de stad met alle voorzieningen.

Om het totale aanzicht en de daarbij behorende kleurstelling van het nieuwbouwplan "Waterfront Tholen” zoveel mogelijk in tact te laten, moet uw woning van vergelijkbare architectuur zijn. Bel direct voor de verkoopdocumentatie.

Via de loopbrug over het water van de haven kan u een heerlijk rondje haven maken en loopt/fietst u zo het gezellige historische centrum met haar voorzieningen in. Op ca. 45 autominuten liggen zowel Rotterdam en Antwerpen. Of dichter bij huis: op ca. 15 minuten het gezellige Bergen op Zoom.

  • Neem contact op
Aantal kavels 8
maximize Created with Sketch. Oppervlakte 700 m2 - 1.175 m2

Typen