Middeldijk ong , Barendrecht
€ 399.500

Omschrijving

65% VERKOCHT!

De bouwvergunning is verleend en de ontwikkelaar verwacht nog dit jaar met de bouw te starten.

Heerlijk intiem wonen in een groene oase op een door water omringd erf?
Dan is nieuwbouwproject Dyckstede met 14 unieke nieuwbouwwoningen aan de Middeldijk in het aan de Maas gelegen gezellige Barendrecht zeker iets voor u.

Verkoopstukken
Download het verkoopmateriaal via de projectwebsite.

Hoe levensloopbestendig kan uw woning zijn?
Ontdek het wooncomfort voor nu of juist voor later doordat:
- Een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk is
- Er geen drempels in de woning zijn
- Vloerverwarming en vloerkoeling aanwezig is

Dyckstede
Het duurzame nieuwbouwproject ligt op een beschut en door water omringd veilig wooneiland onderaan de alom bekende Middeldijk. Hier komen unieke Verandawoningen met tuin en terrassen, Terraswoningen met tuin en terras, Hoekwoningen met terras en Starterswoningen (2^1-kap) met terras.

Het door bomen omringde groene wooneiland is uitsluitend bereikbaar vanaf de dijkzijde (waardoor extra veel privacy en veiligheid). Het woongebied (maar liefst ca. 2.330m2 en eigendom van de bewoners) waarin de woningen zijn gelegen wordt door de ontwikkelaar compleet ingericht opgeleverd met 24 parkeerplaatsen, 14 individuele bergingen, verlichting en o.a. bloemenpluktuin, hagen/struweel, bomen en terracotta bloempotten.

Duurzaamheid
Het voordeel van nieuwbouw is de uiterst efficiënte invulling van de energievraag en het daardoor beheersbaar houden van de energiekosten.

De woningen in Dyckstede hebben energielabel A+++ en zijn gasloos, volledig geïsoleerd en Bijna Energie Neutraal (BENG) onder andere door:
- Warmtepomp voor verwarming, koeling en warm water
- Vloerverwarming en vloerkoeling
- Pv-panelen op het dak voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten
- Balansventilatie met warmteterugwinning

Optioneel is een energiepakket af te nemen waardoor u nog meer grip krijgt op de maandelijkse energielasten!

VERANDAWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 147m2
- Kaveloppervlaktes ca. 165-176m2
- Buitenruimtes ca. 57m2 t/m 65m2
- Inhoud ca. 684m3 t/m 709m3
- Energielabel A+++

De 6 Verandawoningen zijn naast de levensloopbestendige gedachte uniek vanwege de extra verdiepingshoogte en de vele lichtinval door de aanwezige vides.
Op de begane grond is standaard een verdiepingshoogte van 3 meter en veel glas in de voor- en achtergevel aanwezig. Door de vides aan de voor- en achterzijde van de woning ontstaat naast een extra ruimtelijk effect (hogere plafonds) nog meer lichtinval door de aanwezige dakramen. Optioneel kan gekozen worden voor een lichtstraat in het dak met glazen bordes op de verdieping waardoor u midden in de woning zelfs 8,4 meter naar buiten kunt kijken en ook hier extra lichtinval ontstaat! Op de verdieping is het hoogste punt maar liefst 5,14 meter.

Aan de achterzijde bevinden zich de veranda’s en de tuinen. Aan de voorzijde heeft iedere woning ook nog eens een eigen privéterras. Daarnaast kunt u gebruik maken van het collectieve groen ingerichte wooneiland.
De basiswoning is uitgevoerd met riante living, slaapkamer, badkamer en separaat toilet op de begane grond (totale oppervlakte BG maar liefst 89m2) en een vrij indeelbare verdieping. U kunt ook kiezen voor een meer traditionele inrichting met royale living op de begane grond en drie slaapkamers en badkamer op de verdieping terwijl wel de mogelijkheid op de begane grond aanwezig blijft voor als u in de toekomst toch beneden zou willen slapen en badderen!

Koopsommen vanaf € 599.000 tot € 625.000 v.o.n.

TERRASWONINGEN:
- Woonoppervlakte ca. 168m2
- Kaveloppervlaktes ca. 133-167m2
- Buitenruimtes ca. 35m2 t/m 69m2
- Inhoud ca. 718m3 t/m 751m3
- Energielabel A+++

De 4 Terraswoningen woningen zijn naast de levensloopbestendige gedachte uniek vanwege de extra verdiepingshoogte en de vele lichtinval door de aanwezige vides.

Op de begane grond is standaard een verdiepingshoogte van 3 meter en veel glas in de voor- en achtergevel aanwezig. Door de vides aan de voor- en achterzijde van de woning ontstaat naast een extra ruimtelijk effect (hogere plafonds) nog meer lichtinval door de aanwezige dakramen. Op de 2e verdieping is het hoogste punt maar liefst 4,38 meter.

Twee woningen zijn in basis voorzien van een dakkapel aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de tuinen, en aan de voorzijde heeft ook iedere woning een eigen privéterras. Daarnaast kunt u gebruik maken van het collectieve groen ingerichte wooneiland.

De basiswoning is uitgevoerd met riante living op de begane grond (totale oppervlakte BG maar liefst 81m2!) met de mogelijkheid voor als u in de toekomst toch beneden zou willen slapen en badderen! Drie slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping en een vrij indeelbare ruime zolderverdieping met dakraam, waar met gemak ook nog een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd. U kunt ook direct kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Koopsommen vanaf € 620.000 tot € 632.500 v.o.n.

HOEKWONINGEN MET TERRAS
- Woonoppervlakte ca. 80-88m2
- Terras ca. 14-24m2
- Inhoud ca. 368m3
- Energielabel A+++

De 2 hoekwoningen liggen op de kop van de nieuwbouw Terraswoningen. Deze woningen hebben de woonkamer/keuken op de begane grond met terras, 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en vrij indeelbare zolder op de 2e verdieping.

Koopsom € 399.500 v.o.n.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Woonoppervlak 80 m2
Kamers 3
Verdiepingen 3
Buitenruimte 14m2
Kaveloppervlakte 69m2
Bouwjaar 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02419
Prijs € 399.500
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 07 August 2023
Bouw
Type Object Woonhuis, Eengezinswoning, Eindwoning, Binnenplaats Woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Soort dak Zadeldak, Pannen
Keurmerken Energie Prestatie Advies
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 80 m2
Gebouwgebonden Buitenruimte 14 m2
Kaveloppervlakte 69 m2
Inhoud 368 m3
Indeling
Kamers 3 kamers (2 Slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers en 1 toilet
Verdiepingen 3
Faciliteiten Mechanische ventilatie
Energie
Energielabel A++
Isolatie Volledig
Verwarming HEAT_RECOVERY_SYSTEM, GEOTHERMAL
Warm water Elektrische boiler
Buitenruimte
Tuin Voortuin
Ligging tuin Noord
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren