Deltapromenade 364 , Den Haag
€ 1.975.000

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Nieuw Kijkduin fase 2

Unieke kans! Een penthouse van circa 203m2 met 140m2 terras aan zee.

Interesse?
Neem contact op met ons kantoor of maak direct met ons een afspraak in de prachtige Sales Gallery op locatie (Deltaplein 654) om u te laten informeren over dit unieke nieuwbouwproject!

365 dagen per jaar een vakantiegevoel en overal de zee beleven? Direct aan het strand en de zee van ‘all-season’ badplaats Kijkduin komt nieuwbouwontwikkeling Nieuw Kijkduin. Van hartje winter tot de langste zomerdag is hier altijd wat leuks te doen. Hier is het strand uw voortuin, kunt u flaneren over de Boulevard en alles voor de dagelijkse boodschappen vinden aan de Promenade. Zee, strand en duinen, én waar de overige voorzieningen van Den Haag ook nog eens dichtbij zijn. Dit is de plek waar wonen, winkelen, uitgaan en recreatie samenkomen.

Wonen met uw voeten in het zand.
Bijna letterlijk want diverse woongebouwen staan met de voet op de Boulevard. De 3 nieuwbouwcomplexen Poniente, Vendaval & Gregale in fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. In fase 2 is inmiddels gestart met de bouw!

Het beste dat de kust te bieden heeft
De combinatie van wonen, werken, winkelen, culinair genieten, sporten en spelen maken Nieuw Kijkduin tot het beste wat de kust te bieden heeft. Een compleet nieuwe woonbeleving en dat vier seizoenen lang. Nieuw Kijkduin is nergens mee te vergelijken, hier vindt u het beste wat onze kust te bieden heeft. Vooral te danken aan de vele horeca, leuke winkels en veelzijdige natuur rondom het exclusieve, nieuwe woon- en winkelgebied. Van het vershof ‘Daily Taste foodcourt concept’ tot een uitgebreid winkelaanbod en mooie horecazaken, u vindt ze letterlijk aan uw voeten.

Volledige rust en toch alles dichtbij.
Heerlijk die ultieme rust, zeker met de wetenschap dat alle wat u nodig heeft zo dichtbij is. Flaneren op de Boulevard, even neerstrijken voor een kopje koffie of van een heerlijk lunch genieten in een van de vele restaurantjes. Zullen we straks nog even over het strand wandelen? Op de boulevard ziet u altijd het strand en ruikt u de zee. Hier bruist het en woont u dus vier seizoenen op een plaats die altijd leeft.

Auto’s ziet u hier bijna niet en toch is de bereikbaarheid uitstekend en behoort het zoeken naar een parkeerplaats niet tot uw dagelijkse beslommeringen. Laat voor een dagje uw picknickmand vullen bij de verswinkels in Daily Taste, struin over de promenade langs de boetiekjes voor een verjaardagscadeautje of doe uit je werk boodschappen bij de supermarkt. De Promenda is een aantrekkelijk beschut winkelgebied dat de smaakpupillen triggert.

Door de nieuwe verhoogde boulevard wordt het uitzicht op het duinlandschap en de zee nog mooier. De bebouwing begeleidt een mooi spel van straten en pleinen die op diverse plekken zicht geven op de kustlijn. En ontstaat tevens het beschutte winkelgebied aan de Promenade. Door de ondergrondse parkeergarage onder het project blijft het gebied ook nagenoeg autovrij. Ontspannen thuiskomen, omdat Nieuw Kijkduin gemakkelijk aanrijdt, parkeer op uw eigen parkeerplaats en veilig en droog uw weg naar uw appartement vindt.

Nieuw Kijkduin ligt gunstig. Den Haag bereik je met de fiets in een half uur. Of neem de auto en nog geen 20 minuten later staat u in het hart van de stad en in een kwartier rijdt u naar de A4 die bij knooppunt Ypenburg aansluit op de A13/A12. Om de hoek aan het Deltaplein stopt een groot aantal bussen uit de stad en de regio.

Tramontana
Aan de Boulevard direct aan de kust van Nieuw Kijkduin ligt het door TConcepT ontworpen stijlvolle gebouw Tramontana met 39 appartementen en 5 penthouses met grote balkons. Door de ver uitkragende grote balkons hebben ook de appartementen op de hoeken aan de Promenadezijde zicht op de zee.

Uw auto parkeert u in de ondergrondse garage om binnendoor droog uw weg naar boven te vervolgen.

Onder de appartementen zit een grote commerciële ruimte en daaronder vind u de parkeerplaatsen. Parkeer daar uw auto en vervolg uw weg veilig en droog naar boven.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 203 m2
Kamers 5
Verdiepingen 1
Buitenruimte 140m2
Bouwjaar 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01972
Prijs € 1.975.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 07 September 2021
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Penthouse
Woonlaag 7
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 203 m2
Inhoud 527.8 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 140 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 5
Slaapkamers 4