Stadhoudersplantsoen 250 B , Den Haag
€ 614.500

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT DE STADHOUDERS-FREDERIK HENDRIK

>>>Neem contact met ons op voor het bezichtigen van de laatste appartementen<<<

Wist u dat u over een klein jaar al kan verhuizen naar de Stadhouders? Prognose oplevering Q2 2020.

KOM LANGS BIJ ÉÉN VAN DE INLOOPMIDDAGEN EN LAAT U VRIJBLIJVEND UITGEBREID INFORMEREN DOOR HET VERKOOPTEAM

De inloopmiddag vindt plaats op:

woensdag 30 oktober
woensdag 13 november

Tussen 16.00 - 18.00 uur aan de Javastraat 1a te Den Haag.

Woningtype J
3-kamer appartement (ca. 134m2) met riant balkon ( ca. 19m2).
Koopsommen vanaf € 614.500 tot € 620.000 v.o.n. excl. parkeerplaats € 35.000
________________________________

(For English please see the text below)

Op de grens van het Haagse Statenkwartier en Duinoord, dicht bij de Scheveningse kust, verrijst het luxe appartementenplan De Stadhouders. Leven, Loungen, Luieren! De luxe appartementen van Frederik Hendrik heten u van harte welkom. Dit complex omvat 57 luxe koopappartementen (ca. 72 - 232 m2), waaronder 4 riante penthouses gelegen op de 5e t/m 15e verdieping met in de onderbouw een berging en een gereserveerde parkeerplaats.

Topdesigner Jan des Bouvrie ontwierp het interieur. Vloerverwarming, luxe Bulthaup keuken met Siemens apparatuur (met uitzondering van A-type) en luxe sanitair van Villeroy & Boch zijn vanzelfsprekend. De omvangrijk en slim ingedeelde leefruimte met riant kookeiland biedt dagelijks terugkerend comfort en plezier. Vanuit het uitstekend geïsoleerde appartement kijkt u zo vanuit uw luie stoel uit over uw geliefde Den Haag. De meeste appartementen beschikken ten minste over twee ruim bemeten slaapkamers en zijn over het algemeen uitgerust met 2 badkamers, waarvan beide zijn gekoppeld aan een van de slaapkamers. De balkons, serres en dakterrassen zijn royaal van opzet.

______________________________

HET STADHOUDERSPLANTSOEN
De Stadhouders verrijzen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord. De monumentale panden, brede straten en ruime pleinen maken het een van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag. Zowel het Haagse stadscentrum als de Scheveningse haven, het strand en de boulevard zijn in no-time bereikbaar.

DEN HAAG: CHIQUE EN VEELZIJDIG:
Den Haag: wereldstad met een rijkdom aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique sfeer die residenties kenmerken. Voor inspirerende kunst zijn er de vele musea en galerieën met een keur aan bijzondere collecties, tentoonstellingen en vernissages.

GEMAKKELIJK EN SNEL ONDERWEG:
Met haltes op loopafstand brengt de bus of de tram (lijn 11, 16, 21, 24) u naar de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Ook het Haagse centrum, het Scheveningse strand en andere bestemmingen bereikt u snel via de openbaarvervoeraansluitingen op loopafstand. Reist u liever met de auto? U bent zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting autosnelwegen A4 (richting Amsterdam), A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam). Ook via de Hubertustunnel bereikt u gemakkelijk en snel het rijkswegennet. Voor een snelle zakentrip of luxe vakantie overbrugt u 50 kilometer naar luchthaven Schiphol of slechts 25 kilometer naar Rotterdam The Hague Airport.
________________________

(English)
The new project ‘De Stadhouders’ offers 57 apartments for sale.
These apartments are expected to be delivered around Q2 of 2020.
Most of the apartments are equipped with a luxurious Bulthaup kitchen with Siemens appliances. The bathrooms will be modern with nice sanitary facilities. Most types have a second bathroom. Each apartment has a private storage and Type G,H and J have a parking space.

Woonoppervlak 134 m2
Kamers 2
Verdiepingen 1
Bouwjaar 2018
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Galerij

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01610
Prijs € 614.500
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 18 October 2019
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Corridorflat
Woonlaag 9
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2018
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 134 m2
Inhoud 360 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 2
Slaapkamers 2