Verhulstplein 260 A , Den Haag
€ 1.135.500

  • Onder Optie

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT De Stadhouders - Frederik Hendrik Penthouse

Wilt u de ruimte en het uitzicht ervaren van dit exclusieve casco penthouse met twee parkeerplaatsen en buitenruimtes van in totaal 61m2?
Neem contact met ons op voor het maken van een bezichtigings afspraak.

OPLEVERINGSPROGNOSE
Prognose oplevering Q2 2020

Dit penthouses in de Stadhouders wordt casco verkocht. Dit geeft u als koper de grootst mogelijke vrijheid om van het penthouse uw eigen thuis te maken.
Op de schachten en de dragende wanden na bent u vrij om uw eigen indeling te ontwerpen. De getoonde indelingen zijn getekend door de interieur architect verbonden aan De Stadhouders. Bij het kopen van dit penthouse zal zij, indien u dit wenst, samen met u een conceptontwerp maken (dit is in de prijs inbegrepen).
Wenst u volledig ontzorgd te worden? De aan dit project verbonden binnenhuisarchitect kan ook de afbouw voor u verzorgen. Zo hoeft u alleen over de leuke dingen na te denken.

Daarnaast kunt u uiteraard ook zelf met een eigen interieurarchitect aan de slag gaan om uw wensen van dit prachtig penthouse uit te werken

Woningtype K
Penthouse (ca. 210m2) met balkon en dakterras op de 14e en 15e verdieping
Koopsom € 1.135.500 v.o.n. inclusief twee parkeerplaatsen

Op de grens van het Haagse Statenkwartier en Duinoord, dicht bij de Scheveningse kust, verrijst het luxe appartementenplan De Stadhouders. Leven, Loungen, Luieren! De luxe appartementen van Frederik Hendrik heten u van harte welkom. Dit complex omvat 57 luxe koopappartementen (ca. 72 - 232 m2), waaronder 4 riante penthouses gelegen op de 5e t/m 15e verdieping met in de onderbouw een berging en een gereserveerde parkeerplaats.
Vanuit het uitstekend geïsoleerde appartement kijkt u zo vanuit uw luie stoel uit over uw geliefde Den Haag.
De balkons, serres en dakterrassen zijn royaal van opzet.

HET STADHOUDERSPLANTSOEN
De Stadhouders verrijzen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord. De monumentale panden, brede straten en ruime pleinen maken het een van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag. Zowel het Haagse stadscentrum als de Scheveningse haven, het strand en de boulevard zijn in no-time bereikbaar.

DEN HAAG: CHIQUE EN VEELZIJDIG:
Den Haag: wereldstad met een rijkdom aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique sfeer die residenties kenmerken. Voor inspirerende kunst zijn er de vele musea en galerieën met een keur aan bijzondere collecties, tentoonstellingen en vernissages.

GEMAKKELIJK EN SNEL ONDERWEG:
Met haltes op loopafstand brengt de bus of de tram (lijn 11, 16, 21, 24) u naar de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Ook het Haagse centrum, het Scheveningse strand en andere bestemmingen bereikt u snel via de openbaarvervoeraansluitingen op loopafstand. Reist u liever met de auto? U bent zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting autosnelwegen A4 (richting Amsterdam), A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam). Ook via de Hubertustunnel bereikt u gemakkelijk en snel het rijkswegennet. Voor een snelle zakentrip of luxe vakantie overbrugt u 50 kilometer naar luchthaven Schiphol of slechts 25 kilometer naar Rotterdam The Hague Airport.

Woonoppervlak 210 m2
Kamers 4
Verdiepingen 2
Buitenruimte 61m2
Bouwjaar 2019
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Galerij

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01655
Prijs € 1.135.500
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 28 May 2020
Bouw
Type Object Appartement
Penthouse
Woonlaag 14
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2019
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 210 m2
Inhoud 550 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 61 m2
Indeling
Verdiepingen 2
Kamers 4
Slaapkamers 3