De Pinas ong , Dinteloord
€ 295.500

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Na het verkoopsucces van fase 1, 2 en 3 komt fase 4 er nu aan. Fase 4 zal bestaan uit 9 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 3.

Deze fase van het nieuwbouwproject is op dit moment in voorbereiding. Zodra de verkoop van fase 4 zal starten, zal de definitieve verkoopbrochure met de prijslijst voorhanden zijn.

Voor alvast een indruk van het project en de locatie verwijzen wij u naar de bijgesloten video en de brochure van fase 3.

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project dan kunt u ons bellen op 010-433 57 10. Dan noteren wij uw gegevens en ontvangt u meer informatie zodra deze beschikbaar is.

De basiswoning heeft o.a. de volgende kenmerken:
- Oppervlakte van ca. 114m2 - 120m2
- Kavels van ca. 182m2 - 331m2 (eigen grond)
- Vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning
- Gasloos (aardwarmtepomp, eigendom)
- Hoogwaardig sanitair/tegelwerk
- Energielabel A
- Woningborg garantie
- Koopsom indicatie vanaf € 290.000 v.o.n. voor de eengezinswoningen
- Koopsom vanaf € 342.000 v.o.n. voor de hoekwoningen

Globale indeling:
Entree aan de straatzijde voor de tussenwoningen en aan de zijkant voor de hoekwoningen. Hal met toilet, berging met warmtepompinstallatie (eigendom) en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin met berging en achteruitgang. Keuken aan de straatzijde (mogelijkheid tot projectkeuken aanbieding). Op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. Vast trap naar de ruime en vrij in te delen zolderverdieping.

De woning is optioneel uit te breiden met o.a.:
- Uitbouw woonkamer 1,2 meter en 2,4 meter
- Dakkapel of dakraam op zolder
- Zolderindeling
- Garage (bij de hoekwoningen)
- PV panelen

In Dinteloord (nabij Willemstad) is het landelijk wonen tussen wereldsteden Rotterdam en Antwerpen. Vanuit Rotterdam bent u via de Heinenoordtunnel door de Hoeksche Waard over de Haringvlietbrug in iets meer dan een half uur in Dinteloord. Als een eiland is het omringd door het water het Volkerak, de Dintel, het Mark-Vliet-kanaal en de Steenbergse en Roosendaalse Vliet. Voor watersportliefhebbers: via de haven is er verbinding met de Dintel (met jachthaven Waterkant) die weer uitkomt op het Volkerak.

Het project ligt op loopafstand van de het dorpscentrum, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen, het zwembad Aquadintel en de ijsbaan. Het centrum kent naast een eigen haven onder andere een: AH, Kruidvat, Rabobank, Action, Hubo, Warme bakker, Keurslager, slijterij, parfumerie, speelgoedwinkel, reisburo, rijwielhandel, modewinkels, kappers en bloemenzaken. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en snackbars. Met een markt op donderdag en een viskraam en groenteboer op andere dagen. Verder diverse scholen, een apotheek, huisartsenpraktijk, tandarts, fysiotherapeut, opticien en dierenarts. Het dorpspark met waterpartijen en een damhert- en kippenrange ligt ook om de hoek. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt in het buitengebied en is dankzij de mix van zout en zoet water een uniek stuk natuur.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Woonoppervlak 114 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 182m2
Bouwjaar 2021
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01683
Prijs € 295.500
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 02 March 2021
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 114 m2
Inhoud 417 m3
Kaveloppervlakte 182 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 4
Slaapkamers 3