Tienvoet ong , Heinenoord
€ 899.000

  • Verkocht

Omschrijving

Start bouw juli 2023

Schrijf je via de projectwebsite in en het verkoopteam neemt contact met je op!

- Woonoppervlakte ca. 190m2
- Kaveloppervlakte ca. 558m2: Ruime tuin rondom de woning gelegen aan het water
- Beukmaat (breedte) ca. 6,3meter
- Zij-uitbouw
- Minimaal 3 slaapkamers en zolder met voldoende ruimte voor logeerkamer en/of werkplek
- Aangebouwde berging (garage) ca. 24 m2
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Grote zolder
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming & -koeling op elke woonlaag
- Luxe sanitair- en tegelwerk
- Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG)

Koopsom € 899.000 v.o.n. (excl. afname verplicht meerwerk van € 31.110,- voor o.a. een uitbouw achterzijde van 2,4m)

Naast deze vrijstaande woningen verkopen wij ook de overige woningen in nieuwbouwproject 't groen, Heinenoord.
Koopsommen vanaf € 419.000 tot € 899.000 v.o.n.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

DUURZAAMHEID
De woningen in 't groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

AANBOD
Het aanbod bestaat uit gezellige erfwoningen, rijwoningen aan De Laan, boerderijwoningen, sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Deze woningen worden gebouwd in de diverse woonsferen De Kreek, De Laan en De Waard met elk zijn unieke eigenschappen. In totaal worden er in dit eerste deelplan 68 woningen gerealiseerd.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

Het ontwerp van ’t Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in drie woonsferen: De Laan, De Waard en De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t Groen kent een parkachtige bebouwing, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, erfwoningen,
boerderijwoningen en laanwoningen elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Door de ruimtelijke opzet ben je verzekerd van voldoende privacy. Zie jij jezelf al zitten tijdens een heerlijk ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden? Of ga lekker onderuit liggen, sluit je ogen en luister naar het gezang van de watervogels, het zoemen van de bijen en het ritselen van de bladeren en het riet. Hier ervaar je een serene rust. Binnen zorgen de duurzame installaties voor een aangenaam wooncomfort.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Woonoppervlak 190 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 558m2
Bouwjaar 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02389
Prijs € 899.000
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 22 November 2023
Bouw
Type Object Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 190 m2
Woonkamer 62.3 m2
Kaveloppervlakte 558 m2
Inhoud 751 m3
Indeling
Kamers 4 kamers (3 Slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers en 1 toilet
Verdiepingen 3
Energie
Energielabel A++
Isolatie Volledig
Verwarming Vloerverwarming, Zonnecollectoren, HEAT_PUMP, HEAT_RECOVERY_SYSTEM, GEOTHERMAL
Warm water Elektrische boiler
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, woonwijk
Tuin Achtertuin
Achtertuin
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid 2 parkeerplaats