Tienvoet ong , Heinenoord
€ 459.000

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Schrijf je in via de projectwebsite en de makelaar neemt contact met je op voor de beschikbaarheid.

De Boerderijwoningen
- Aantal woningen: 6
- Gebruiksoppervlakte vanaf circa 128 m2 tot 153 m2
- Perceeloppervlakte vanaf circa 163 m2 tot 203 m2
- Tuindiepte vanaf circa 13 tot 16 meter gelegen aan het water
- Standaard voorzien van vloerverwarming/koeling, sanitair/tegelwerk, zonnepanelen en duurzame bodemwarmtepomp
- Koopsommen vanaf € 455.000 tot € 565.000 v.o.n.

Naast deze boerderijwoningen verkopen wij in nieuwbouwproject ’t groen alle ruime erfwoningen, rijwoningen aan De Laan, sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning.

Koopsommen vanaf € 419.000 tot € 899.000 v.o.n. (vanaf circa 121m2 tot 190m2)

Ben je geïnteresseerd in één van de 48 koopwoningen van ’t groen?
Neem bij vragen of voor een persoonlijk gesprek contact op met het verkoopteam.

Deze woningen worden gebouwd in de diverse woonsferen De Kreek, De Laan en De Waard met elk zijn unieke eigenschappen. In totaal worden er in dit eerste deelplan 48 woningen gerealiseerd.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

Het ontwerp van ’t Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in drie woonsferen: De Laan, De Waard en De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t Groen kent een parkachtige bebouwing, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, erfwoningen,
boerderijwoningen en laanwoningen elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Wat maakt ’t Groen bijzonder?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Duurzaamheid
De woningen in 't groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 128 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 167m2
Bouwjaar 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02402
Prijs € 459.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 20 January 2023
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 128 m2
Woonkamer 38.3 m2
Inhoud 463 m3
Kaveloppervlakte 167 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energie
Energielabel A++