Tienvoet ong , Heinenoord
€ 285.000

  • Verkocht

Omschrijving

Kies je voor tiny house bouwnummer 82, dan kies je voor een unieke vrijstaande woning die verrassend veel ruimte biedt en één is met de natuur. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

De koopsom is inclusief:
*Eigen grond (perceelopp. 326m2)
* Inclusief sanitair (toilet, regendouche, douchewand, wastafel met meubel);
* Inclusief tegelwerk of plaatwerk op de wanden, PVC op de badkamervloer
* Inclusief keuken voorzien van diverse apparatuur;
* Inclusief vloer- en wandafwerking;
* Inclusief windwokkel.

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.

Vrijheid en flexibiliteit. Tiny houses vertegenwoordigen een levensstijl, een manier van denken die draait om minimalisme, duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In 't groen vind je deze mogelijkheid ook op een aanzienlijk perceel, aan het water en -uiteraard- omringd met groen.

Bij de tiny houses heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen van alles dat je huis straks zo eigen maakt.

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Woonoppervlak 38 m2
Kamers 2
Verdiepingen 1
Kaveloppervlakte 234m2
Bouwjaar 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02591
Prijs € 285.000
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 03 April 2024
Bouw
Type Object Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 38 m2
Woonkamer 13.74 m2
Kaveloppervlakte 234 m2
Inhoud 144 m3
Indeling
Kamers 2 kamers (1 Slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers
Verdiepingen 1
Faciliteiten Mechanische ventilatie
Energie
Energielabel A++
Isolatie Volledig
Verwarming Vloerverwarming
Warm water Elektrische boiler
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, woonwijk
Tuin Tuin Rondom
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren