Tienvoet ong , Heinenoord
€ 376.500

  • Verkocht onder voorbehoud
  • Onder Optie

Omschrijving

KWADRANTWONINGEN
De kwadrantwoningen van 't groen zijn, zoals de naam al zegt, woningen met een bijzondere bouwvorm, waarbij twee of meer woningen met hun achtergevels tegen elkaar gebouwd zijn. Omdat de woningen met de achterkanten naar elkaar toe zijn gericht, heeft iedere woning vrij zicht op de omgeving. Dit zorgt voor een gevoel van beslotenheid en rust. Dankzij de compacte en knusse indeling zijn deze woningen ideaal voor starters en jonge gezinnen. De kwadrantwoningen liggen aan het erf en zijn omringd door groen.

Specificaties:
* Eigen grond
* Inclusief sanitair en tegelwerk
* Inclusief 4 zonnepanelen per kwadrantwoning
* Privé berging
* Beukmaat (breedte): 5,29 meter

NATUUR INCLUSIEF:
Wonen in ’t groen is wonen in én met de natuur. De woningen worden duurzaam gebouwd, onder andere door toepassing van zonnepanelen, een warmtepomp en hoogwaardige isolatie. De groene en waterrijke omgeving maakt de woonwijk klimaatbestendig en veerkrachtig. Er worden extra
klimaat adaptieve maatregelen toegevoegd in de vorm van bijvoorbeeld waterdoorlatende verhardingen en waterbufferzones.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
-Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • Neem contact op
Woonoppervlak 90 m2
Kamers 3
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 83m2
Bouwjaar 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02597
Prijs € 376.500
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 07 August 2023
Bouw
Type Object Woonhuis, Eengezinswoning, Geschakelde woning, Kwadrant Woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90 m2
Kaveloppervlakte 83 m2
Inhoud 348 m3
Indeling
Kamers 3 kamers (2 Slaapkamers)
Badkamers 1 badkamers en 1 toilet
Verdiepingen 3
Energie
Energielabel A++
Isolatie Volledig
Verwarming Vloerverwarming, HEAT_PUMP, HEAT_RECOVERY_SYSTEM, GEOTHERMAL
Warm water Elektrische boiler
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, woonwijk
Tuin Voortuin
Ligging tuin Noord West
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren