Koriander ONG , Numansdorp
€ 695.000

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime 2/1-kapwoning of vrijstaand woonhuis van minimaal 179m2 en wilt u begin volgend jaar de sleutel van uw nieuwe huis ontvangen? Dan kan in de Torensteepolder, de bouw is al in volle gang. Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor.

***NIEUWBOUWPROJECT*** Torensteepolder

Vrijstaande woning van circa 191m2 op een kavel van circa 801m2 met 3 parkeerplaatsen op eigen terrein in nieuwbouwproject Torensteepolder.

Verder omvat dit project riante 2^1-kapwoningen en nog een vrijstaande woning van 182m2. Op royale kavels van maar liefst 414-998m2 (EIGEN GROND).

Na het verkoopsucces van de Havenmeester (14 appartementen) en de Lommer (58 eengezinswoningen) is dit de volgende fase van de grootschalige nieuwbouwontwikkeling De Torensteepolder.

De 2 vrijstaande woningen hebben een oppervlakte van ca. 182-191m2 en zijn gelegen op forse kavels van ca. 801-998m2 met achtertuin aan het water en 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De 10 2^1-kapwoningen hebben een oppervlakte van ca. 179-187m2 en zijn gelegen op forse kavels van ca. 414-503m2) met achtertuin aan het water en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Enthousiast geworden? Bel direct met ons kantoor voor de uitgebreide verkoopinformatie.

2^1-kapwoningen
De 10 royale woningen beschikt op de benedenverdieping over een royale living met keuken aan de voorzijde en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin aan het water. Op de verdieping een grote master bedroom, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Door de vaste trap naar de zolder kunt u deze ruimte zelf vrij indelen. Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.

Vrijstaande woningen
De 2 grote vrijstaande woningen hebben aan twee zijden water en beschikken op de benedenverdieping over een royale living met keuken aan de voorzijde en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin aan het water. Op de verdieping een grote master bedroom, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Door de vaste trap naar de zolder kunt u deze ruimte zelf vrij indelen. Drie parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.

Alle woningen in deze fase zijn gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp, warmte-terugwin-installatie, vloerverwarming en vloerkoeling. Voor het project geldt de Woningborg (afbouw)garantie.

De Torensteepolder is de naam van het ruim opgezette gebied tussen Numansdorp en het water van het Hollandsch Diep, in het zuiden van nationaal landschap De Hoeksche Waard. Hier worden de komende jaren diverse nieuwbouwwoningen, appartementen en vrije kavels aangeboden.

Een dorp met karakter
De Hoeksche Waard, waar Numansdorp deel van uitmaakt, is een eiland omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil. Gelegen nabij Rotterdam, Brabant en de Drechtsteden. In de Hoeksche Waard is het buiten leven en buiten beleven o.a. door de rust, de ruimte, natuur, het vele groen/water en de gezellige dorpskernen.

In het gezellige Numansdorp lijkt het stadse leven ver, toch is ‘de stad’ verrassend dichtbij. Via de A29 is Rotterdam eenvoudig per auto en met het openbaar vervoer (goede busverbinding) te bereiken. Via de A29/A4 komt men ook zo in Brabant (o.a. Willemstad, Roosendaal en Bergen op Zoom), Zeeland en België (o.a. Antwerpen). Met de pont bij Zuid-Beijerland kan men naar Voorne Putten en via de Kiltunnel (Tol) naar de Drechtsteden.

Voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen is nagenoeg alles aanwezig zoals o.a. 2 supermarkten (Plus & Albert Heijn), Kruidvat, Marskramer, Hema, Zeeman, Welkoop, groenteboer, kaaswinkel, slager, bakker, drogisterij en slijter. Zo’n 17 restaurants, cafés en snackbars. Ook zijn er nog een boekhandel, fietsenwinkels, kledingwinkels, kappers, een stomerij, een schoenmakerij, een bloemenwinkel en juwelier.

Verder nog zorgcentrum Het Zandpad (apotheek, huisarts en tandarts), dierenarts, kinderdagverblijf en drie basisscholen. VMBO, HAVO en VWO zijn ook in de Hoeksche Waard aanwezig.

Op het gebied van sport is er o.a. voetbal, tennis, sporthal Cromstrijen en sportfondsenbad Cromstrijen. Voor golfliefhebbers ligt de 18 holes golfbaan van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen op een steenworp afstand.

Bent u graag aan of op het water? Voor uw zeilboot zijn er vaste ligplaatsen in de Dorpshaven of in Marina Numansdorp iets verder westelijk aan het Hollandsch Diep. Aan het einde van de Dorpshaven ligt Fort Buitensluis met mooie wandelroute en zichtplekken aan het water.

Buiten het dorp vindt u nog de Intratuin, de Karwei, het strandje aan het Haringvliet (met beachclub De Banaan aan de overkant) en niet te vergeten het prachtige recreatieoord Binnenmaas met zwembaden, glijbanen, speeltuin en kinderboerderij.

Woonoppervlak 191 m2
Kamers 5
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 801m2
Bouwjaar 2019
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01565
Prijs € 695.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 07 November 2019
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2019
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 191 m2
Inhoud 740 m3
Kaveloppervlakte 801 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 5
Slaapkamers 4