Torensteelaan ONG , Numansdorp
€ 481.375

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT Torensteepolder - De Bloesem

Bouw is gestart.

De Bloesem
De tweekappers worden gebouwd op speelse wijze gegroepeerd rond een driehoekig centraal groen pleintje en zijn aan de achterzijde gelegen aan een watergang.
Alle woningen hebben een uitbouw van 2.40m, een aangebouwde berging van 18m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

<20 twee-onder-een-kapwoningen
< Woonoppervlak vanaf 162-188m2
< Kaveloppervlak vanaf 283 tot 408m2
< Vrij wonen

De Torensteepolder is een ruim opgezet gebied tussen Numansdorp en het water van het Hollandsch Diep, in het zuiden van nationaal landschap De Hoeksche Waard. Hier worden de komende jaren diverse nieuwbouwwoningen, appartementen en vrije kavels aangeboden.

EIGENTIJDS, DUURZAAM EN RUIM VAN OPZET
Wonen in De Torensteepolder is bijzonder. De prachtige tweekappers die we aan bieden zijn eigentijds, duurzaam en ruim van opzet.

HEERLIJK VRIJ WONEN TUSSEN GROEN EN WATER
De Hoeksche Waard is een schitterend groen eiland waar u kunt genieten van een oer Hollands landschap. Het eiland heeft sinds 2005 de status van Nationaal Landschap en wordt omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil.

EEN DORP MET KARAKTER VLAKBIJ DE STAD
De nieuwbouwprojecten de Boogaard en De Majoor liggen in het gezellige Numansdorp, het jongste dorp in de Hoeksche Waard. Houdt u van rust en groen, maar ook van het stadsleven? Dan is Numansdorp, uw dorp. Midden in de natuur en toch op een half uur rijden van Rotterdam.

TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN
De twintig royale woningen beschikken op de benedenverdieping over een royale living met keuken aan de voorzijde en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn een grote master bedroom, twee slaapkamers en een ruime badkamer te vinden. Door de vaste trap naar de zolder kunt u deze ruimte vrij indelen. De achtertuin ligt direct aan het water en in de ruime voortuin is plek voor twee parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID OMLIGGENDE STEDEN
Via de A29 is Rotterdam snel met auto en openbaar vervoer (goede busverbinding) te bereiken. Via de A29/A4 bent u ook zo in Brabant (o.a. Willemstad, Roosendaal en Bergen op Zoom), Zeeland en België (o.a. Antwerpen). Met de pont bij Zuid-Beijerland kan men naar Voorne Putten en via de Kiltunnel (Tol) naar de Drechtsteden.

WINKELS
Voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen is nagenoeg alles aanwezig zoals twee supermarkten (Plus & Albert Heijn), groenteboer, kaaswinkel, slager, bakker, drogisterij en slijter. Zo’n 17 restaurants, cafés en snackbars. Ook zijn er nog diverse winkels als een boekhandel, fietsenwinkel, kledingwinkel, kapper, stomerij, schoenmakerij, bloemenwinkel, juwelier etc. Buiten het dorp vindt u nog de Intratuin, de Karwei, het strandje aan het Haringvliet en niet te vergeten het prachtige recreatieoord Binnenmaas met zwembaden, glijbanen, speeltuin en kinderboerderij.

Woonoppervlak 162 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 332m2
Bouwjaar 2020

Galerij

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01708
Prijs € 481.375
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 03 June 2020
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
2-onder-1-kapwoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Isolatie Type(n) Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 162 m2
Inhoud 385 m3
Kaveloppervlakte 332 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 4
Slaapkamers 3