Torensteelaan ong10 , Numansdorp
€ 492.000

  • Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime 2/1-kapwoning of vrijstaand woonhuis van minimaal 179m2 en wilt u begin volgend jaar de sleutel van uw nieuwe huis ontvangen? Dan kan in de Torensteepolder, de bouw is al in volle gang. Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor.

NIEUWBOUWPROJECT wonen in de Torensteepolder

< Gebieden De Boogaard en De Majoor
< Tien twee-onder-een-kapwoningen: 179-187 m2
< Twee vrijstaande woningen: 182-191m2
< Vrij wonen, dichtbij Rotterdam
< Oplevering: 1e kwartaal 2020

De Boogaard en De Majoor vormen samen het meest zuid-westelijk gelegen deelgebied van de nieuwe woonomgeving De Torensteepolder. Het is een ruim opgezet gebied tussen Numansdorp en het water van het Hollandsch Diep, in het zuiden van nationaal landschap De Hoeksche Waard. Hier worden de komende jaren diverse nieuwbouwwoningen, appartementen en vrije kavels aangeboden.

EIGENTIJDS, DUURZAAM EN RUIM VAN OPZET
Wonen in De Torensteepolder is bijzonder. De prachtige tweekappers en vrijstaande woningen die we aanbieden zijn eigentijds, duurzaam en ruim van opzet. Met fraaie stijlelementen en een knipoog naar de jaren dertig.

HEERLIJK VRIJ WONEN TUSSEN GROEN EN WATER
De Hoeksche Waard is een schitterend groen eiland waar u kunt genieten van een oer Hollands landschap. Het eiland heeft sinds 2005 de status van Nationaal Landschap en wordt omringd door het water van het Spui, de Oude Maas, Haringvliet/Hollands Diep en de Dordtse Kil.

EEN DORP MET KARAKTER VLAKBIJ DE STAD
De nieuwbouwprojecten de Boogaard en De Majoor liggen in het gezellige Numansdorp, het jongste dorp in de Hoeksche Waard. Houdt u van rust en groen, maar ook van het stadsleven? Dan is Numansdorp, uw dorp. Midden in de natuur en toch op een half uur rijden van het centrum van Rotterdam.

TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN
De tien royale woningen beschikken op de benedenverdieping over een royale living met keuken aan de voorzijde en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn een grote master bedroom, twee slaapkamers en een ruime badkamer te vinden. Door de vaste trap naar de zolder kunt u deze ruimte vrij indelen. De achtertuin ligt direct aan het water en in de ruime voortuin is plek voor twee parkeerplaatsen.

Specificaties

< Kamers: 4
< Verdiepingen: 2
< Woonoppervlakte: 179-187 m2
< Kavel oppervlakte: 414-503 m2

VRIJSTAANDE WONINGEN
De twee grote vrijstaande woningen hebben aan twee zijdes water naast de woning. Ze beschikken op de benedenverdieping over een royale living met keuken aan de voorzijde en openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de achtertuin aan het water. Op de eerste verdieping vindt u een grote master bedroom, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Door de vaste trap naar de zolder kunt u deze ruimte vrij indelen. Aan de voorzijde van de woning is plek voor drie parkeerplaatsen en ruime berging op eigen terrein.
Alle woningen in deze fase zijn gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp, warmte-terugwin-installatie, vloerverwarming en vloerkoeling. Voor het project geldt de Woningborg (afbouw)garantie.

Specificaties

< Kamers: 4
< Verdiepingen: 2
< Woonoppervlakte: 182-191 m2
< Kavel oppervlakte: 801-998 m2

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem contact met ons op voor de uitgebreide verkoopinformatie, of stuur een e-mail en wij nemen contact op met u.

BEREIKBAARHEID OMLIGGENDE STEDEN
Via de A29 is Rotterdam snel met auto en openbaar vervoer (goede busverbinding) te bereiken. Via de A29/A4 bent u ook zo in Brabant (o.a. Willemstad, Roosendaal en Bergen op Zoom), Zeeland en België (o.a. Antwerpen). Met de pont bij Zuid-Beijerland kan men naar Voorne Putten en via de Kiltunnel (Tol) naar de Drechtsteden.

WINKELS
Voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen is nagenoeg alles aanwezig zoals twee supermarkten (Plus & Albert Heijn), Kruidvat, Marskramer, Hema, Zeeman, Welkoop, groenteboer, kaaswinkel, slager, bakker, drogisterij en slijter. Zo’n 17 restaurants, cafés en snackbars. Ook zijn er nog diverse winkels als een boekhandel, fietsenwinkel, kledingwinkel, kapper, stomerij, schoenmakerij, bloemenwinkel, juwelier etc. Buiten het dorp vindt u nog de Intratuin, de Karwei, het strandje aan het Haringvliet (met beachclub De Banaan aan de overkant) en niet te vergeten het prachtige recreatieoord Binnenmaas met zwembaden, glijbanen, speeltuin en kinderboerderij.

Woonoppervlak 179 m2
Kamers 4
Verdiepingen 3
Kaveloppervlakte 141m2
Bouwjaar 2019
Uw makelaar
Sander van Sluijs

Galerij

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01617
Prijs € 492.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 07 October 2019
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2019
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 179 m2
Inhoud 742 m3
Kaveloppervlakte 141 m2
Indeling
Verdiepingen 3
Kamers 4
Slaapkamers 3