Karel Doormanstraat ong , Rotterdam
€ 152

Omschrijving

NIEUW IN VERHUUR!

Uw auto veilig achter slot en grendel in hartje centrum? Dat kan bij een van de parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage van het complex de Karel Doorman. De parkeerplaats is te bereiken met een handzender en de parkeerlift. Huurprijs € 152,00 per maand excl. 21% BTW en exclusief servicekosten.

Nieuwbouwproject De Karel Doorman ligt aan het Binnenwegplein en de bekendste winkelstraat van Rotterdam, de Lijnbaan. Midden tussen de Koopgoot, de Coolsingel en de culturele Witte de Withstraat. Centraler kan bijna niet!

Het project staat bovenop het monumentale winkelpand Ter Meulen en bestaat uit totaal 114 appartementen. De woontoren lijkt te zweven boven het oude warenhuis, doordat er een verdieping tussen deze twee volumes open is gehouden. Het dak dient hier als parkeerplaats. De westelijke woontoren telt 16 woonlagen en de oostelijke toren 13 woonlagen. Het appartementencomplex is aan de buitenkant van hout met glas voorzien, waarop de voorbijtrekkende wolkenpartijen prachtig reflecteren.

DetailsDescription

Algemeen:
Huurprijs € 152,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten;
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 2012;
Vraag naar de voorwaarden.

LET OP! PARKEERPLAATSEN ZIJN OOK TE KOOP, VOOR MEER INFORMATIE KUNT U ONS TELEFONISCH BENADEREN!

Uw makelaar
Sander Sluijs

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01354
Prijs € 152
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 08 April 2019
Bouw
Type Object Parkeerplek
Parkeerplaats
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Indeling