Abeelweg 134 , Rotterdam
€ 265.000

Omschrijving

Rustig wonen in het dorpse en gezellige Schiebroek? Dat kan bij deze ruime 5-kamer woning (ca. 95m2) met twee balkons (ca. 3,5m2 + 4m2) op de 3e verdieping met berging nabij de Peppelweg en de groene Meidoornsingel. De woning is gelegen aan de Abeelweg 134 in Schiebroek BIEDEN VANAF € 265.000 k.k.. Deze ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Schiebroek is dorps wonen nabij Hillegersberg en het centrum van de grote stad nabij de Bergse Plassen. Door de brede groene singels en lanen heeft de wijk een groen karakter. Aan alle zijden wordt Schiebroek omringd door groen- en recreatiegebieden zoals het Schiebroekse Park, Melanchtonpark, Wilgenplaspark etc. Daarnaast beschikt Schiebroek over een goed functionerend winkelcentrum met een uitgebreid aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse goederen: de Peppelweg. Ook op het gebied van welzijn, sport, onderwijs, zorg en cultuur heeft Schiebroek een breed en hoog voorzieningenniveau.

Globale indeling
Begane grond
Centrale entree aan de Meidoornsingelzijde met 2 liften en de bergingen.

Derde verdieping
Woningentree aan de galerijzijde, keuken aan de voorzijde en woonkamer aan de achterzijde. Twee ruime slaapkamers en groot balkon van ca. 18m2 uitkijkend op de groene binnentuin. Eenvoudige keukenopstelling, badkamer en toilet.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 95m2
Inhoud woning ca. 310m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 7,5m2
Oppervlakte berging ca. 3,5m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1961
Eigen grond
Verwarming en warm water: blokverwarming, boiler (mogelijk huur/lease)
Definitief energielabel F
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 176

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 95 m2
Kamers 5
Verdiepingen 1
Buitenruimte 7.5m2
Bouwjaar 1961

Galerij

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01873
Prijs € 265.000
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 19 November 2020
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1961
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 95 m2
Inhoud 310 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 7.5 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 5
Slaapkamers 4