Brandingdijk 414 , Rotterdam
€ 1.200

Omschrijving

KOMT!

Luxe 3-kamer huurwoning (ca. 99m2) met terras op de 3e verdieping met berging en parkeerplaats in de afgesloten en overdekte kelder in badplaats Nesselande. Vanuit het complex loopt u zo naar het strand, de buurtwinkels en het Rietveldpark.

Inkomensnorm: bruto maandinkomen dient 4 x de kale huurprijs te zijn. Voor twee verdieners geld dat het laagste inkomen voor 50% word meegerekend;

Wonen aan het water
Is dit de Middellandse Zee? Nee, dit is badplaats Nesselande: een moderne nieuwe woonwijk met brede lanen, luxe woningen, een mediterrane boulevard, veel groen en zelfs een recreatieplas met strand. De wijk Nesselande is onderverdeeld in drie woonbuurten: Tuinstad, Badplaats en Waterwijk.

Winkelen en recreëren
De dagelijkse boodschappen doet u in het moderne winkelcentrum met diverse gezellige restaurants op de boulevard. Naast de plas en het strand zijn er in de omgeving: de Bergse Plassen, de Rottemeren en het Kralingsebos en –plas.

Uitvalswegen
Met de metro bent u op snelle wijze in o.a. het centrum van de stad en via de A12 en A20 is de rest van het land te bereiken.

Begane grond
Centrale overdekte entree met postvakken en lift. In de onderbouw een eigen parkeerplaats en berging

3e verdieping
Ruime entree (voor bv. opslag terrasmeubilair) met openslaande deuren en een ruim terras. Woonkamer met Frans balkon voorzien van schuifpui en luxe keuken voorzien van apparatuur. Twee slaapkamers, toilet, berging met opstelplaats voor de wasapparatuur en badkamer voorzien van douche, ligbad en vaste wastafel.

Huurprijs € 1.200,00,-- per maand excl. servicekosten;
Inclusief eigen parkeerplaats en berging;
Servicekosten € 50,00 per maand;
Oplevering per 01-12-2019;
Bouwjaar omstreeks 2008;
Minimale huurperiode 1 jaar;
Inkomensnorm 4x de huurprijs;
1 maand borg van toepassing;
Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 99 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 9m2
Bouwjaar 2008

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01631
Prijs € 1.200
Aanvaarding 30 November 2019
Laatste Wijziging 03 December 2019
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2008
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 99 m2
Inhoud 267 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 9 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2