Cordell Hullplaats 101 , Rotterdam
€ 200.000

Omschrijving

Rustig wonen in het groene Ommoord? Dat kan bij deze knusse 1-kamer woning (ca. 45m2) met balkon (ca. 4,5m2) met uitzicht op groen en berging (ca. 7m2) met het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur. De woning is gelegen aan de Cordell Hullplaats 101, in Ommoord vraagprijs € 200.000,- k.k..

Rustig, gezellig en vooral groen
Ommoord is gelegen in de luwte van het stadhart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Overige voorzieningen
De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats of de Binnenhof en het bekende Alexandrium is nabij. Daarnaast is er ook een treinstation.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten representatieve centrale entree met 2 liften, het trappenhuis, een aantal zitplekken en toegang tot de bergingen.

1e verdieping
Entree aan de zijde van het grote parkeerterrein met toegang tot het toilet en de woonkamer. Via de woonkamer is de slaapruimte, keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en badkamer te bereiken. Eveneens is het balkon te bereiken.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 45m2
Inhoud woning ca. 150m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 4,5m2
Oppervlakte berging ca. 7m2
Oplevering in overleg, indien nodig kan het transport snel plaatsvinden
Bouwjaar omstreeks 1970
Eigen grond
Verwarming d.m.v. blokverwarming en warm water d.m.v. boiler (huur circa € 15,- per maand)
Definitief energielabel F
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 86,14 per maand per 2021
Voorschot stookkosten € 40,18 per maand per 2021

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 45 m2
Kamers 1
Verdiepingen 1
Buitenruimte 4.5m2
Bouwjaar 1970

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02101
Prijs € 200.000
Faciliteiten Volledig Gestoffeerd
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 11 January 2022
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 1
Bouwjaar 1970
Isolatie Type(n) Deels Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 45 m2
Inhoud 150 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 4.5 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 1