Deelenpad ong , Rotterdam
€ 625.000

Omschrijving

Midden in het park vind je Villa de Hoven. Dit intieme gebouw bestaat uit slechts 15 appartementen en een parkeergarage met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van het gebouw komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

Park 16Hoven
Is een van de nieuwste woonbuurten aan de noordzijde van Rotterdam. Hier woont u in het groen, maar toch midden in de stad. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met de Randstadrail aan de Melanchtonweg naar zowel Rotterdam Centraal als Den Haag.

In park De Buitenplaats kunt u over 25ha wandelen, fietsen, spelen en ontspannen. In Engelse Landschapsstijl zoals bij buitenplaatsen werd toegepast. Met waterpartijen, vogeleiland, hertenheuvel, speeleiland, bos met trimbaan, fiets-, wandel- en ruiterroutes. En er is het IJskelderterrein met het wilgenlaantje een bewaard gebleven stukje polderlandschap.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 114 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 38m2
Bouwjaar 2021

Galerij

Plattegronden

Video’s

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01834
Prijs € 625.000
Aanvaarding In overleg
Laatste Wijziging 30 September 2020
Bouw
Type Object Appartement
Portiekflat
Appartement
Woonlaag 3
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 114 m2
Inhoud 319 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 38 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2