Groene Tuin 261 , Rotterdam
€ 1.075

  • Verhuurd
  • Onder Optie

Omschrijving

DEZE WONING STAAT ONDER OPTIE!

U zoekt een keurig nette 4-kamer huurwoning met tuin en berging? Stop met zoeken, dat kan in deze ruime 4-kamerwoning (ca. 100m2) op de begane grond met tuin. Aan de voorzijde van het complex stopt de tram en de bus en aan de achterzijde bevindt zich een groen plantsoen. Het winkelcentrum Keizerswaard en park de Twee Heuvels zijn op loopafstand aanwezig. Maak direct een afspraak voor een bezichtiging.

INKOMENSNORM: MINIMAAL € 50.000 BRUTO PER JAAR

Voor en door bewoners
Dat is IJsselmonde ten voeten uit. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Gunstige ligging
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Keizerswaard. Iets verder ligt het Zuidplein. In de directe omgeving zijn aanwezig: park de Twee heuvels, natuurgebied Eiland Brienenoord, Spinozapark, De Kuip, De Veranda, de luxe Kop van Zuid, Ridderkerk in het oosten en Barendrecht in het zuiden. Straks kunt u op een gloednieuw plein in Keizerswaard naar de weekmarkt.

Via de Van Brienenoordbrug, de Maastunnel of de Bruggen is op eenvoudige wijze het centrum van de stad te bereiken.

Begane grond
Entree aan de voorkant van het gebouw. Bij binnenkomst komt u in de hal met toegang tot de wasruimte en de woonkamer. In de woonkamer heeft u een open keuken, toegang tot de hal naar de slaapkamers. De hal heeft toegang tot 3 slaapkamers, toilet, badkamer. 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterkant met toegang tot de tuin. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw.

Op de begane grond is er toegang tot een aparte (fietsen)berging.

Oppervlakte woning ca. 100m2;
Kale huurprijs € 1.075,- per maand excl. servicekosten;
Servicekosten € 69,11 per maand;
Voorschot stookkosten € 90,- per maand;
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 1974;
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto jaarinkomen minimaal € 50.000 bruto per jaar;
Eenmalige administratievergoeding te voldoen voor ondertekening van de huurovereenkomst ter hoogte van € 70,00 incl. BTW.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 100 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Bouwjaar 1974

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02210
Prijs € 1.075
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 28 June 2022
Bouw
Type Object Appartement
Benedenwoning
Appartement
Bouwjaar 1974
Isolatie Type(n) Muur
Spouwmuur
Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100 m2
Inhoud 260 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energie