Heindijk 276 , Rotterdam
€ 215.000

  • Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Wonen nabij het winkelcentrum Keizerswaard, de Kuip en NS-station Lombardijen? Dat kan bij deze 4-kamer woning (ca. 82m2) met tuin op de begane grond. De woning is gelegen aan de Heindijk 276 in IJsselmonde vraagprijs € 215.000 k.k.. Deze ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging.

Voor en door bewoners
Dat is IJsselmonde ten voeten uit. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Gunstige ligging
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Keizerswaard. Iets verder ligt het Zuidplein. In de directe omgeving zijn aanwezig: park de Twee heuvels, natuurgebied Eiland Brienenoord, Spinozapark, De Kuip, De Veranda, de luxe Kop van Zuid, Ridderkerk in het oosten en Barendrecht in het zuiden. U kunt op een gloednieuw plein in Keizerswaard naar de weekmarkt. Via de Van Brienenoordbrug, de maastunnel of de Bruggen is op eenvoudige wijze het centrum van de stad te bereiken

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met bergingen

Begane grond
Entree aan het overdekt portiek, ruime hal, ruime woonkamer en ruime slaapkamer met toegang tot de tuin. Keuken (eenvoudige opstelling) en 2e en 3e slaapkamer aan de voorzijde. Toilet en badkamer eenvoudige afwerking.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 82m2
Inhoud woning ca. 229m3
Oppervlakte berging ca. 6m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1984
Erfpachtduur tot 07-07-2082 waarvan de canon is afgekocht tot 07-07-2033
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel n.t.b.
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 140,68

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 82 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Bouwjaar 1984

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01989
Prijs € 215.000
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 13 August 2021
Bouw
Type Object Appartement
Benedenwoning
Appartement
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1984
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 82 m2
Inhoud 229.6 m3
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3