Hollands Tuin 168 , Rotterdam
€ 1.200

  • Verhuurd

Omschrijving

DEZE WONING IS VERHUURD!

U zoekt een nette 4-kamer huurwoning met balkon en parkeerplaats? Stop met zoeken, dat kan in deze ruime 4-kamerwoning (ca. 98m2) op de 6e verdieping in De Ooievaar.

INKOMENSNORM: MINIMAAL € 50.000 BRUTO PER JAAR

Wonen in De Ooievaar betekent wonen in een groen IJsselmonde, met de uitstraling van een dorp en met de dynamiek en voorzieningen van de stad binnen handbereik. Vanuit de woningen in De Ooievaar heeft u een prachtig uitzicht over de wijk en zelfs Rotterdam.

Het winkelcentrum Keizerswaard voor de dagelijkse boodschappen en park de Twee Heuvels zijn op loopafstand aanwezig. Voor en door bewoners
Dat is IJsselmonde ten voeten uit. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Centrale afgesloten entree met lift op de begane grond en fietsenberging op 1e verdieping (te bereiken via speciale fietslift)

Entree aan de galerij.
Het appartement heeft drie ruime slaapkamers . Eén van de slaapkamers is comfortabel gelegen direct aan de woonkamer. Verder beschikt het appartement over een ruime badkamer en een inpandige berging
De ruime living van heeft een open keuken met kookplaat en motorloze afzuigkap. Toegang naar balkon d.m.v. openslaande deuren.

Oppervlakte woning ca. 98m2;
Oppervlakte balkon op het zuiden ca. 10m2;
Kale huurprijs € 1.200 per maand excl. servicekosten;
Servicekosten € 62,40 per maand;
Minimale huurtermijn 12 maanden;
inkomensnorm bruto jaarinkomen minimaal € 50.000 bruto per jaar;
Bouwjaar 2012;
Geen borg van toepassing;
Maximaal 2 kinderen toegestaan per appartement;
Verplichte afname van een service abonnement ca € 5,50 incl. BTW per maand (1e jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar);
Eigen parkeerplaats op overdekte parkeerplaats;

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 98 m2
Kamers 4
Verdiepingen 1
Buitenruimte 10m2
Bouwjaar 2012

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01920
Prijs € 1.200
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 12 April 2021
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 6
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2012
Isolatie Type(n) Volledig
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 98 m2
Inhoud 254.8 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 10 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 4
Slaapkamers 3