Jacob Van Campenplein 174 , Rotterdam
€ 995

  • Verhuurd
  • Onder Optie

Omschrijving

DEZE WONING IS VERHUURD!

Ruime 3-kamerhuurwoning met balkon en berging op de 3e verdieping gelegen boven de winkels van het Jacob van Campenplein. Het groene Prinsenpark, het Kralingse Bos en de Kralingse Plas zijn in de directe omgeving te vinden. In de uiterst groene en kindvriendelijke wijk Het Lage Land. Hier geldt: wonen te midden van het groen van gazons, singels, plantsoenen en groenstroken. Jacob van Campen was architect en kunstenaar uit de Gouden Eeuw. Bel direct voor een bezichtiging.

INKOMENSNORM: 3X DE KALE HUURPRIJS BRUTO PER MAAND.

Prinsheerlijke omgeving
De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingsbos en de Kralingseplas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land, Oosterhof en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groen hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Begane grond
Afgesloten overdekte centrale entree aan de winkelzijde met lift en de bergingen.

3e verdieping
Entree, tochtportaal, L-vormige hal waaraan gelegen de woonkamer, twee slaapkamers en de aparte keuken (eenvoudige opstelling zonder apparatuur). Verder zijn er nog de badkamer, de toiletruimte, de inpandige berging en het balkon.

Algemeen
Oppervlakte ca. 90 m2;
Huurprijs € 995,- per maand excl. servicekosten;
Servicekosten € 35,- per maand
Voorschot stookkosten € 140,- per maand
Minimale huurtermijn van 1 jaar
1 maand borg van toepassing
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 1965;
Vraag naar de voorwaarden.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 90 m2
Kamers 3
Verdiepingen 1
Buitenruimte 6m2
Bouwjaar 1965

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02242
Prijs € 995
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 11 August 2022
Bouw
Type Object Appartement
Galerijwoning
Appartement
Woonlaag 3
Bouwjaar 1965
Isolatie Type(n) Deels Dubbel Glas
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90 m2
Inhoud 234 m3
Gebouwgebonden Buitenruimte 6 m2
Indeling
Verdiepingen 1
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energie