Middenhagen 43 , Rotterdam
€ 1.075

  • Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING IS VERHUURD ONDER VOORBEHOUD!

Direct te betrekken 5-kamer huur eengezinswoning (ca. 102m2) met tuin in de groene Hagenbuurt op loopafstand van de entree van winkelcentrum Keizerswaard en het groen van het Nieuwe Rietpark en park de Twee Heuvels. Minimale huurperiode 6 maanden en er is geen waarborgsom van toepassing.

INKOMENSNORM: MINIMAAL € 50.000 BRUTO PER JAAR

Voor en door bewoners
Dat is IJsselmonde ten voeten uit. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJsselmonde ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Gunstige ligging
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Keizerswaard. Iets verder ligt het Zuidplein. In de directe omgeving zijn aanwezig: park de Twee heuvels, natuurgebied Eiland Brienenoord, Spinozapark, De Kuip, De Veranda, de luxe Kop van Zuid, Ridderkerk in het oosten en Barendrecht in het zuiden. Straks kunt u op een gloednieuw plein in Keizerswaard naar de weekmarkt.

Via de Van Brienenoordbrug, de maastunnel of de Bruggen is op eenvoudige wijze het centrum van de stad te bereiken

Globale indeling
Entree, tochtportaal met toilet, hal met trapopgang, doorzon woonkamer waardoor zowel zicht op de voor- als achtertuin, keuken aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin. Op de 1e verdieping 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken.

Algemeen
Oppervlakte woning ca. 102m2
Kale huurprijs € 1.075 per maand excl. servicekosten
Minimale huurperiode 6 maanden
Geen borg van toepassing
Inkomensnorm minimaal € 50.000 bruto per jaar
Oplevering per direct
Bouwjaar omstreeks 1967

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Woonoppervlak 102 m2
Kamers 5
Verdiepingen 2
Kaveloppervlakte 102m2
Bouwjaar 1967

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01966
Prijs € 1.075
Aanvaarding Direct
Laatste Wijziging 10 June 2021
Bouw
Type Object Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Soort Bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 1967
Isolatie Type(n)
Oppervlak en inhoud
Gebruiksoppervlakte 102 m2
Inhoud 255 m3
Kaveloppervlakte 102 m2
Indeling
Verdiepingen 2
Kamers 5
Slaapkamers 4